Triušienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | triušiena (šlaunelių ar juosmens) |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių patiekalas
- Pikantiškoji kiauliena
- Spanguolinis šašlykas
- Mėsos apkepas
- Mėsos kukuliukai
- Steikai
- Kotletukai ant laužo
- Jautienos kotletukai
- Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Virtos naminės dešrelės
- Šernienos kepsnys
- Pica su saliami ir žirneliais
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Kiaulienos šašlykas
- Suadytas karbonadas
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Uzbekiškas šašlykas
- Čenachai
Triušienos pjausniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena, šlaunelių ar juosmens,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jurgita
2010-04-30 13:34
Tureyu buti skanu. Kazka panasaus darau su vistienos krutinele. :soku:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...