
Triušienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | triušiena (šlaunelių ar juosmens) |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Apkepas „Greitukas“
-
Jautienos kepsnys
-
Mineralinis šašlykas
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Naminiai mėsainiai
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Vyne troškintas triušis
-
Kotletukai su morkomis
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kelmas
-
Veršienos maltiniai
Triušienos pjausniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena, šlaunelių ar juosmens,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jurgita
2010-04-30 13:34
Tureyu buti skanu. Kazka panasaus darau su vistienos krutinele. :soku:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...