Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Kiauliena su aguročiais
-
Sprandinės kepsnys
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Suktinukai
-
Daniškas plovas
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kotletukai ant laužo
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiaulienos šašlykas
-
Jautienos maltinukai
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
