
Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos maltiniai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Mėsa folijoje
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Kepsniai su sūriu
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Įdaryti makaronai
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Ugniniai šonkauliukai
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...