Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šašlykai
- Keptas jautienos kumpis
- Armėniški arba mini mantai
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Kotletukai
- Avienos muštiniai
- Garfildo lazanija
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Paprikų laiveliai
- Naminiai mėsainiai
- Apkepas „Greitukas“
- Veršienos muštiniai
- Kepta marinuota veršiena
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Keptas kiaulienos kumpis
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Kotletukai su sūriu
- Šašlykai vyno marinate
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Keptas, įdarytas paršelis
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...