Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Avienos kebabas
-
Basturma
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Virta šerniena
-
Šonkauliukai
-
Apkepta virta karka
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Įdaryti makaronai
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Įdarytos parikos
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Apkepas „La Graikija“
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
