
Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bačkonių suktinukas
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Zrazai
-
Kepta veršiena
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Keptas kiškis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Suadytas karbonadas
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Šonkauliukai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Kepta kiauliena
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...