Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Stirnos nugarinė
-
Sūrio kamuoliukai
-
Mėsos kepsniai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kibinai
-
Naminiai hamburgeriai
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Kotletai
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Mėsos pynutės
-
Avienos šonkauliukai
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
