
Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Smaližių liežuvis
-
Virtos naminės dešrelės
-
Jautienos kepsnys
-
Grill dešrelės
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Virtos veršelio kojos
-
Šašlykai gurmanams
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kapota keri mėsa
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Čipolino galvelės
-
Kukuliukai švediškai
-
Naminis šnicelis
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Įdaryti makaronai
-
Paprastieji šašlykai
-
Netikras zuikis
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...