Į aliejumi pateptą kepimo skardą dėkite ingredientus tokia tvarka:
1. bulvių griežinėliai;
2. sukapotas svogūnas;
3. 1-2 šaukštai majonezo;
4. kiaulienos gabaliukai;
5. bulvių griežinėliai;
6. majonezas;
7. sutarkuotas sūris.
Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 45 minutes.
Prancūziškas mėsos pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | sūris (fermentinis) |
10 vienetų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kiauliena (išpjova) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykai pomidorų pastos marinate
- Kepsneliai su kiauliena
- Šašlykas majoneze
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Kepsnys “Kelmas”
- Sauliaus kibinai
- Buritos (burritos)
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Kepti kotletai su moliūgais
- Gardūs veršienos karbonadai
- Kepta menkė
- Kepenys japoniškai
- Karališkas kepsnys
- Dešrelių pynė
- Maltiniai su grybų padažu
- Čanachai su čiobreliais
- Įdaryta cukinija
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Aluje troškinta jautiena
Prancūziškas mėsos pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiauliena, išpjova,
500 gramų - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į aliejumi pateptą kepimo skardą dėkite ingredientus tokia tvarka:
1. bulvių griežinėliai;
2. sukapotas svogūnas;
3. 1-2 šaukštai majonezo;
4. kiaulienos gabaliukai;
5. bulvių griežinėliai;
6. majonezas;
7. sutarkuotas sūris.
Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...