Į aliejumi pateptą kepimo skardą dėkite ingredientus tokia tvarka:
1. bulvių griežinėliai;
2. sukapotas svogūnas;
3. 1-2 šaukštai majonezo;
4. kiaulienos gabaliukai;
5. bulvių griežinėliai;
6. majonezas;
7. sutarkuotas sūris.
Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 45 minutes.

Prancūziškas mėsos pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | sūris (fermentinis) |
10 vienetų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kiauliena (išpjova) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Jautienos kukuliai
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kepta triušiena
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Pievagrybių apkepas
-
Netikras zuikis
-
Kepsneliai su sūriu
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Mėsos kukuliukai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Kiniškos šventės namuose
-
Bačkonių suktinukas
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Kapota keri mėsa
Prancūziškas mėsos pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiauliena, išpjova,
500 gramų - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į aliejumi pateptą kepimo skardą dėkite ingredientus tokia tvarka:
1. bulvių griežinėliai;
2. sukapotas svogūnas;
3. 1-2 šaukštai majonezo;
4. kiaulienos gabaliukai;
5. bulvių griežinėliai;
6. majonezas;
7. sutarkuotas sūris.
Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...