Į aliejumi pateptą kepimo skardą dėkite ingredientus tokia tvarka:
1. bulvių griežinėliai;
2. sukapotas svogūnas;
3. 1-2 šaukštai majonezo;
4. kiaulienos gabaliukai;
5. bulvių griežinėliai;
6. majonezas;
7. sutarkuotas sūris.
Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 45 minutes.
Prancūziškas mėsos pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 10 vienetų | bulvių |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| 500 gramų | kiauliena (išpjova) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Musak
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Vyne troškintas triušis
-
Troškinta veršiena
-
Itališka veršienos filė
-
Triušienos kukuliai
-
Grill dešrelės
-
Keptas kiškis
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Kukuliukai švediškai
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Kiškio kepsnys
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Jautiena su garstyčių padažu
Prancūziškas mėsos pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiauliena, išpjova,
500 gramų - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į aliejumi pateptą kepimo skardą dėkite ingredientus tokia tvarka:
1. bulvių griežinėliai;
2. sukapotas svogūnas;
3. 1-2 šaukštai majonezo;
4. kiaulienos gabaliukai;
5. bulvių griežinėliai;
6. majonezas;
7. sutarkuotas sūris.
Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
