Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 30 min. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Įdaryti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
700 gramų | mėsa (kiaulienos ir jautienos faršas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 riekės | batonas (sužiedėjęs) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kepsnys Du milžinai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Medžiotojų šašlykai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
Įdaryti pievagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pievagrybiai, dideli,
10 vienetų -
Mėsa, kiaulienos ir jautienos faršas,
700 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Batonas, sužiedėjęs,
2 riekės -
Česnakas,
1 skiltelė - Krapai
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 30 min. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...