10 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
700 gramų | mėsa (kiaulienos ir jautienos faršas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 riekės | batonas (sužiedėjęs) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 30 min. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti piepagrybiai
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Liežuvis su grybais
- Triušienos šašlykas
- "Ponios cepelinai"
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Griežčių apkepas su mėsa
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Apkepas „Greitukas“
- Ūkininko suktinukas
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Virtos naminės dešrelės
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Maltinukai su sūriu
- Kiaulienos suktinukai
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
Įdaryti pievagrybiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pievagrybiai, dideli,
10 vienetų -
Mėsa, kiaulienos ir jautienos faršas,
700 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Batonas, sužiedėjęs,
2 riekės -
Česnakas,
1 skiltelė - Krapai
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 30 min. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.