Sūrio pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus (užpilui)
200 mililitrų grietinėlės, 35% (33-35 proc. riebumo, užpilui)
3 vienetai kiaušiniai (užpilui)
150 gramų cukrus (užpilui)
400 gramų sausainiai (pagrindui)
200 gramų sviestas (pagrindui)
600 gramų sūris (Filadelfija, užpilui)
200 gramų juodojo šokolado (užpilui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su sumaltais sausainiais.
2.
Šiuo sausainių pagrindu išklokite 24-26 cm skersmens apvalią kepimo formą.
3.
Sūrį išplakite su cukrumi (plakite su mikseriu).
4.
Supilkite grietinėlę ir dar kartą išplakite.
5.
Įmuškite kiaušinius, suberkite vanilinį cukrų ir viską dar kartelį išplakite.
6.
Šią masę supilkite ant pagrindo. Viršų apipilkite ištirpintu šokoladu ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 1 valandai.
Prieš pjaustant atšaldykite t.y. atvėsinkite ir palaikykite šaldytuve 3-4 val.

Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Sūrio pyragas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su sumaltais sausainiais.

  2. Šiuo sausainių pagrindu išklokite 24-26 cm skersmens apvalią kepimo formą.

  3. Sūrį išplakite su cukrumi (plakite su mikseriu).

  4. Supilkite grietinėlę ir dar kartą išplakite.

  5. Įmuškite kiaušinius, suberkite vanilinį cukrų ir viską dar kartelį išplakite.

  6. Šią masę supilkite ant pagrindo. Viršų apipilkite ištirpintu šokoladu ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 1 valandai.
    Prieš pjaustant atšaldykite t.y. atvėsinkite ir palaikykite šaldytuve 3-4 val.

    Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (4)


  • zydrune 2016-09-02 19:25

    neisivaizduoju kaip jus ta sokolada torpinta uzpytele ant tokio skistos mases man viskas susiliejo!


  • Laura 2016-07-19 08:37

    Ar nematai kad Filadelfija?!


  • Airida 2014-10-24 18:49

    apie koki suri eina kalba?aciu


  • gabija 2013-11-05 12:09

    labai aciu uz skanu piraga


Daugiau receptų