Pyragas "Kiaušinienė"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 4 vienetai | kiaušiniai | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| 4 valgomieji šaukštai | miltai | |
| Kremui: | ||
| 1 vienetas | kiaušiniai (didelis (trynys)) | |
| 50 gramų | cukrus | |
| 25 mililitrai | miltai | |
| 300 mililitrų | pienas | |
| šiek tiek | vanilė ((truputis)) | |
| 1 skardinė | abrikosų (konservuoti) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą i kepimo skardą, išklotą kepimo popierium ir kepti 12 - 15 min. 200°C temp.
2.
Iškepusį biskvitą atvėsinti,ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.
Kremo gaminimas:
Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.
Kremo gaminimas:
Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „Greitukas“
-
Pynė su džemu
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Gaivusis pyragas
-
Baklava
-
Pyragas su kondensuotu pienu
-
Skanausias varškės pyragas
-
Braškių ir bananų pyragas
-
Citrininis pyragas
-
Pyragas su riešutais
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Šokoladinis vyšnių pyragas
-
Varškinis keksas
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Morkų pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Kalėdinė eglutė
Pyragas "Kiaušinienė"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, didelis (trynys),
1 vienetas -
Cukrus,
50 gramų -
Miltai,
25 mililitrai -
Pienas,
300 mililitrų - Vanilė, (truputis)
-
Abrikosai, konservuoti,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą i kepimo skardą, išklotą kepimo popierium ir kepti 12 - 15 min. 200°C temp.
Iškepusį biskvitą atvėsinti,ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.
Kremo gaminimas:
Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai