Vyniotinukai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
120 gramų | sviestas (Tešlai) |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai (aptepimui) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
400 gramų | kvietiniai miltai |
4 vienetai | obuoliai (Įdarui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
0.5 stiklinės | razinos |
1 vienetas | kiaušiniai (aptepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą padalinam į 3 dalis, jas visas iškočiojame plonai. Obuolius susmulkinam, sumaišom su razinom, cukrum, vaniliniu cukrum ir cinamonu. Ant kiekvienos tešlos dalies dedame po trečdalį įdaro, susukame voleliu, aptepame plaktu kiaušiniu ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20 - 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spurgos su vyšniomis
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Plikyti pyragaičiai
- Pyragaičiai su obuoliais
- Sūrio keksiukai
- Spurgos su vyšnių džemu
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Suktukai su varške
- Spurgytės su kremu
- Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
- Mini canelles
- Larisos kalėdinis pyragaitis
- Daniški dešrelių rageliai
- Riešutinis pyragas
- Obuoliniai keksiukai
- Šokoladinė suflė
- Šventiniai žaliukai
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Plikytos tešlos pyragaičiai
- Obuoliai skarelėse
Vyniotinukai su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, Tešlai,
120 gramų -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, aptepimui,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Obuoliai, Įdarui,
4 vienetai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai, aptepimui,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą padalinam į 3 dalis, jas visas iškočiojame plonai. Obuolius susmulkinam, sumaišom su razinom, cukrum, vaniliniu cukrum ir cinamonu. Ant kiekvienos tešlos dalies dedame po trečdalį įdaro, susukame voleliu, aptepame plaktu kiaušiniu ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20 - 25 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...