Morkų pyrgas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | morkos |
175 gramai | cukrus (rudas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 mililitrų | aliejaus |
200 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
110 gramų | razinos |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos žievelė |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinti orkaitę iki 180°C temp. 25 cm skersmens kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu.
2.
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir aliejumi iki vientisos masės. Pridėkite sutarkuotas morkas, razinas, citrinos žievelę - permaišykite. Tuomet pridėkite miltus, sodą, ir gerai išmaišykite.
3.
Įpilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę apie 40 - 50 minučių. Išimkite iš orkaitės ir formos, atvėsinkite.
SKANAUS!
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Obuolių pyragas
- Obuolių pyragas su meile
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Šokoladinis kriaušių pyragas
- Pyragas „paprastutis“
- Šokoladinis obuolių pyragas
- Kefyro pyragas Zebriukas
- Greitas pyragėlis
- Napoleonas
- Aguoninis pyragas
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Varškės ir apelsinų pyragas
- Vynuogių pyragas
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Aguoninis biskvitas
- Džiovintų slyvų pyragas
- Pyragas "Prie arbatos"
- Saldus pyragas
- Amerikietiškas pyragas
Morkų pyrgas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos,
200 gramų -
Cukrus, rudas,
175 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
150 mililitrų -
Miltai,
200 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
110 gramų -
Citrinos žievelė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinti orkaitę iki 180°C temp. 25 cm skersmens kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu.
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir aliejumi iki vientisos masės. Pridėkite sutarkuotas morkas, razinas, citrinos žievelę - permaišykite. Tuomet pridėkite miltus, sodą, ir gerai išmaišykite.
Įpilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę apie 40 - 50 minučių. Išimkite iš orkaitės ir formos, atvėsinkite.
SKANAUS!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai