4 vienetai | kiaušiniai |
30 gramų | aguonų |
150 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
50 gramų | riešutai |
50 gramų | juodojo šokolado |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
300 gramų | kvietiniai miltai |
ą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- "Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
- Sūrio pyragas
- Šokoladinis pyragas su riešutais
- Kokosinis pyragas
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Pyragas „Sniego senis“
- Morkų pyragas
- Biskvitas su vyšniomis
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
- Kopūstų pyragas su žirniais
- La Chocolate Brownie II
- Margas keksas
- Apkepas „Greitukas“
- Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
- Biskvitas su antaniniais obuoliais
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Keptas Tinginys
- Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Moliūginis varškės pyragas
- Pyragas su bulvėmis
Pyragas „Trys norai“
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Aguonos,
30 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Riešutai,
50 gramų -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kvietiniai miltai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šokoladą supjaustykite kubeliais.
ą.Riešutus (graikinius, lazdyno ar migdolų) sukapokite.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Į sviesto masę įmaišykite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą padalinkite į tris lygias dalis. Į vieną dalį įmaišykite riešutus, į kitą - šokoladą, o į trečią - aguonas.
Į kepimo formą pirmiausiai dėkite tešlą su riešutais, po to - su šokoladu ir ant viršaus - tešlą su aguonomis.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 1 valandą.