Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėm. Supjaustytus obuolius padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišti su trupučių miltų (ją dėsime į tešlą), kitą dalį sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. Obuolius padėti į šalį.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti miltus, kepimo miltelius, vanilino cukrų, pašildytą margariną arba sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti obuolius su miltais, juoduosius serbentus, viską gerai išmaišyti.
Dėti į skardą išklota kep. popieriumi ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, dar galima apibarstyti cinamonu ir kepti apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 150 gramų | margarinas |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | aliejaus |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 1 stiklinė | juodieji serbentai |
| 10 vienetų | obuoliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Pyragas su razinomis
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Pyragas su persikais
-
Papajaus pyragėliai
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Tiramisu
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Skanus riešutų pyragas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Braškių pyragas
-
Drezdeno tortas
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas „Skanumėlis“
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Morkų pyragas
-
Saldus pyragas
-
Kepta eglutė
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Aliejus
-
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji serbentai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
10 vienetų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėm. Supjaustytus obuolius padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišti su trupučių miltų (ją dėsime į tešlą), kitą dalį sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. Obuolius padėti į šalį.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti miltus, kepimo miltelius, vanilino cukrų, pašildytą margariną arba sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti obuolius su miltais, juoduosius serbentus, viską gerai išmaišyti.
Dėti į skardą išklota kep. popieriumi ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, dar galima apibarstyti cinamonu ir kepti apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
