1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | cukrus |
150 gramų | margarinas |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 stiklinė | juodieji serbentai |
10 vienetų | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti miltus, kepimo miltelius, vanilino cukrų, pašildytą margariną arba sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti obuolius su miltais, juoduosius serbentus, viską gerai išmaišyti.
Dėti į skardą išklota kep. popieriumi ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, dar galima apibarstyti cinamonu ir kepti apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Rusiškas morkų pyragas
- Obuolių pyragas su džemu
- Obuolių pyragas be tešlos
- Meduoliniai namukai
- Slyvinis
- Obuolių pyragas su aguonomis
- Abrikosų pyragas
- Morkų pyragas
- Žuvies pyragas
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
- Miglės kakavinis pyragas
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
- Gardus medaus pyragas
- Batonas su sūriu ir česnaku
- Varškės pyragas su bananų įdaru
- Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
- Tinginių "Napoleonas"
- Vištienos užkepėlė
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Aliejus
-
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji serbentai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
10 vienetų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėm. Supjaustytus obuolius padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišti su trupučių miltų (ją dėsime į tešlą), kitą dalį sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. Obuolius padėti į šalį.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti miltus, kepimo miltelius, vanilino cukrų, pašildytą margariną arba sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti obuolius su miltais, juoduosius serbentus, viską gerai išmaišyti.
Dėti į skardą išklota kep. popieriumi ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, dar galima apibarstyti cinamonu ir kepti apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.