Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėm. Supjaustytus obuolius padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišti su trupučių miltų (ją dėsime į tešlą), kitą dalį sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. Obuolius padėti į šalį.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti miltus, kepimo miltelius, vanilino cukrų, pašildytą margariną arba sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti obuolius su miltais, juoduosius serbentus, viską gerai išmaišyti.
Dėti į skardą išklota kep. popieriumi ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, dar galima apibarstyti cinamonu ir kepti apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.

Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | cukrus |
150 gramų | margarinas |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 stiklinė | juodieji serbentai |
10 vienetų | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
-
Morkų meduolis
-
Žuvies pyragas
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Mėlynių pyragas
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Elzaso tortas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Lietinių pyragas
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Kakavinis pyragaitis
-
Everestas
-
Drezdeno tortas
-
Karamelinis pyragas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Aliejus
-
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji serbentai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
10 vienetų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėm. Supjaustytus obuolius padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišti su trupučių miltų (ją dėsime į tešlą), kitą dalį sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. Obuolius padėti į šalį.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti miltus, kepimo miltelius, vanilino cukrų, pašildytą margariną arba sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti obuolius su miltais, juoduosius serbentus, viską gerai išmaišyti.
Dėti į skardą išklota kep. popieriumi ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, dar galima apibarstyti cinamonu ir kepti apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...