1 vienetas | tešla (sluoksniuta) |
100 gramų | špinatai (šaldyti malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sezamas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
- Citrinų pudingas
- Rageliai
- Morkų keksiukai
- Morengai su šokoladu
- Kalėdine spurga
- Pyragėlis su uogomis
- Karamelinis keskiukas
- Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
- Skanūs zuikučiai
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Amerikoniškos spurgytės
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Mikro keksiukai
- Avietiniai keksiukai
- Nykštukų pyragaičiai
- Paprastas obuolių pyragas
- Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
- Bandelės su cinamonu
- Žagarėliai
Papajaus pyragėliai
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuta,
1 vienetas -
Špinatai, šaldyti malti,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Varškė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sezamas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
špinatus atšildome ir sumaišome su varške, grietine ir prieskoniais. Kiaušinio baltymą atskiriame nuo trynio ir išplakame. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir supjaustome norimo dydžio kvadratais. šepetėliu baltymą tepame ant sluoksniuotos tešlos kvadratėlių, dedame po maždaug šaukštelį špinatų ir varškės masės, lenkiame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius taip, kad pasidarytų trikampiai ir užspaudžiame kraštus. Prisigaminus tokių pyragėlių dedame juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Jeigu liko kiaušinio baltymo, tai sumaišome su tryniu, jeigu neliko, tuomet vienu tryniu aptepame pyragėlius ir pabarstome sezamo sėklomis. Kepame apie 25 - 30 minučių 180 0C, kol gražiai aprus. Skanaus :)