
Papajaus pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | tešla (sluoksniuta) |
100 gramų | špinatai (šaldyti malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
špinatus atšildome ir sumaišome su varške, grietine ir prieskoniais. Kiaušinio baltymą atskiriame nuo trynio ir išplakame. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir supjaustome norimo dydžio kvadratais. šepetėliu baltymą tepame ant sluoksniuotos tešlos kvadratėlių, dedame po maždaug šaukštelį špinatų ir varškės masės, lenkiame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius taip, kad pasidarytų trikampiai ir užspaudžiame kraštus. Prisigaminus tokių pyragėlių dedame juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Jeigu liko kiaušinio baltymo, tai sumaišome su tryniu, jeigu neliko, tuomet vienu tryniu aptepame pyragėlius ir pabarstome sezamo sėklomis. Kepame apie 25 - 30 minučių 180 0C, kol gražiai aprus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Karamelinės lazdelės
-
Bandelės su varške
-
Varškės spurgos
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Pusryčių keksiukai
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Zefyrai
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Vaniliniai keksiukai
-
Mini čeburekai
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
-
Kamelijos skanėstas
-
Citrinų pudingas
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
Papajaus pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuta,
1 vienetas -
Špinatai, šaldyti malti,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Varškė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sezamas,
2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
špinatus atšildome ir sumaišome su varške, grietine ir prieskoniais. Kiaušinio baltymą atskiriame nuo trynio ir išplakame. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir supjaustome norimo dydžio kvadratais. šepetėliu baltymą tepame ant sluoksniuotos tešlos kvadratėlių, dedame po maždaug šaukštelį špinatų ir varškės masės, lenkiame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius taip, kad pasidarytų trikampiai ir užspaudžiame kraštus. Prisigaminus tokių pyragėlių dedame juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Jeigu liko kiaušinio baltymo, tai sumaišome su tryniu, jeigu neliko, tuomet vienu tryniu aptepame pyragėlius ir pabarstome sezamo sėklomis. Kepame apie 25 - 30 minučių 180 0C, kol gražiai aprus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...