Paimam dubenį (tokį nei didelį, nei mažą) 1,5 litro talpos. Dedam 1,5 šaukštelio sodos, kurią nugesiname pusės citrinos sultimis. Dedame kiaušinį, uogienę, kokosų drožles, migdolus, miltus ir taipogi į tešlą supilame aliejų.
Viską gerai išmaišome savo darbščiomis rankutėmis ir pašauname į 200 laipsnių orkaitę 15 minučių. :)

Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | migdolai |
0.25 stiklinės | alyvuogių aliejaus |
0.5 vieneto | citrinos |
1.5 arbatinio šaukštelio | soda |
1 stiklinė | aronijos (uogienė) |
šiek tiek | kokosas (drožlės) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ypatingasis keksas
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Pyragas su kopūstais
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Dešrelės tešloje
-
Pyragas su mandarinais
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Gaivusis pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Aviečių pyragas
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Velykinė banda
-
Varškės pyragas su vyšniomis
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Mielinis pyragas su obuoliais
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Migdolai
-
Alyvuogių aliejus,
1/4 stiklinės -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Soda,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Aronija, uogienė,
1 stiklinė - Kokosas, drožlės
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paimam dubenį (tokį nei didelį, nei mažą) 1,5 litro talpos. Dedam 1,5 šaukštelio sodos, kurią nugesiname pusės citrinos sultimis. Dedame kiaušinį, uogienę, kokosų drožles, migdolus, miltus ir taipogi į tešlą supilame aliejų.
Viską gerai išmaišome savo darbščiomis rankutėmis ir pašauname į 200 laipsnių orkaitę 15 minučių. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...