Kokosinė pynutė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai (Tešlai) |
250 gramų | pienas |
20 gramų | mielės |
1 vienetas | kiaušiniai (Baltymas (Glajui)) |
50 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai (Baltymas (Glajui)) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | kokosas (Drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mieles ištrinti su cukrumi, šaukšteliu miltų ir puse stiklinės šilto pieno. Palaikyti šiltoje vietoje, kol pakils. Miltus išsijoti, įmušti kiaušinį, įpilti lydytą sviestą, suberti druską, miltus ir mieles. Gerai išminkyti tešlą. Jei tešla perdaug kieta - įpilti truputį šilto vandens. Tešlą minkyti tol, kol atsiras oro burbulai. Tada uždengti drobe, pastatyti šiltai, kad pakiltų. Kai tešlos padvigubės, dar truputį paminkyti ir suformuoti 3 volelius (2 cm storio). Juos supinti į kasą, leisti dar kartą pakilti. Patepti kiaušinio tryniu ir kepti orkaitėje, kol pynutė pasidarys aukso spalvos. Iškepusias pynutes patepti glajumi ir pabarstyti kokoso drožlėmis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Močiutės pyragas kitaip
- Pyragas su varške
- Gaivus tortukas
- Varškės pyragas
- Braškių pyragas
- Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
- Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
- Slyvų pyragas
- Slyvų pyragas
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Skanusis keksiukas
- Pyragas „Trys norai“
- Pyragas su braškėmis
- Žuvies pyragas
- Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
- Mėlynių pyragas
- Dieviškas obuolių pyragas
- Slyvų pyragas
- Pyragas "Obuolinis"
Kokosinė pynutė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai, Tešlai,
500 gramų -
Pienas,
250 gramų -
Mielės,
20 gramų -
Kiaušiniai, Baltymas (Glajui),
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiaušiniai, Baltymas (Glajui),
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Kokosas, Drožlės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištrinti su cukrumi, šaukšteliu miltų ir puse stiklinės šilto pieno. Palaikyti šiltoje vietoje, kol pakils. Miltus išsijoti, įmušti kiaušinį, įpilti lydytą sviestą, suberti druską, miltus ir mieles. Gerai išminkyti tešlą. Jei tešla perdaug kieta - įpilti truputį šilto vandens. Tešlą minkyti tol, kol atsiras oro burbulai. Tada uždengti drobe, pastatyti šiltai, kad pakiltų. Kai tešlos padvigubės, dar truputį paminkyti ir suformuoti 3 volelius (2 cm storio). Juos supinti į kasą, leisti dar kartą pakilti. Patepti kiaušinio tryniu ir kepti orkaitėje, kol pynutė pasidarys aukso spalvos. Iškepusias pynutes patepti glajumi ir pabarstyti kokoso drožlėmis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...