Kokosinė pynutė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kvietiniai miltai (Tešlai) |
| 250 gramų | pienas |
| 20 gramų | mielės |
| 1 vienetas | kiaušiniai (Baltymas (Glajui)) |
| 50 gramų | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai (Baltymas (Glajui)) |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | kokosas (Drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mieles ištrinti su cukrumi, šaukšteliu miltų ir puse stiklinės šilto pieno. Palaikyti šiltoje vietoje, kol pakils. Miltus išsijoti, įmušti kiaušinį, įpilti lydytą sviestą, suberti druską, miltus ir mieles. Gerai išminkyti tešlą. Jei tešla perdaug kieta - įpilti truputį šilto vandens. Tešlą minkyti tol, kol atsiras oro burbulai. Tada uždengti drobe, pastatyti šiltai, kad pakiltų. Kai tešlos padvigubės, dar truputį paminkyti ir suformuoti 3 volelius (2 cm storio). Juos supinti į kasą, leisti dar kartą pakilti. Patepti kiaušinio tryniu ir kepti orkaitėje, kol pynutė pasidarys aukso spalvos. Iškepusias pynutes patepti glajumi ir pabarstyti kokoso drožlėmis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinė boba
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Meduolis su obuoliais
-
Morkų pyragas
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Velykinis varškės traputis
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Keksiukai
-
Obuolių pyragas
-
Močiutės keksas
-
Cukinijų pyragas
-
Skanusis keksiukas
-
Norvegiška tuno pynė
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Purus obuolių pyragas
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
Kokosinė pynutė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai, Tešlai,
500 gramų -
Pienas,
250 gramų -
Mielės,
20 gramų -
Kiaušiniai, Baltymas (Glajui),
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiaušiniai, Baltymas (Glajui),
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Kokosas, Drožlės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištrinti su cukrumi, šaukšteliu miltų ir puse stiklinės šilto pieno. Palaikyti šiltoje vietoje, kol pakils. Miltus išsijoti, įmušti kiaušinį, įpilti lydytą sviestą, suberti druską, miltus ir mieles. Gerai išminkyti tešlą. Jei tešla perdaug kieta - įpilti truputį šilto vandens. Tešlą minkyti tol, kol atsiras oro burbulai. Tada uždengti drobe, pastatyti šiltai, kad pakiltų. Kai tešlos padvigubės, dar truputį paminkyti ir suformuoti 3 volelius (2 cm storio). Juos supinti į kasą, leisti dar kartą pakilti. Patepti kiaušinio tryniu ir kepti orkaitėje, kol pynutė pasidarys aukso spalvos. Iškepusias pynutes patepti glajumi ir pabarstyti kokoso drožlėmis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
