500 gramų | kvietiniai miltai (Tešlai) |
250 gramų | pienas |
20 gramų | mielės |
1 vienetas | kiaušiniai (Baltymas (Glajui)) |
50 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai (Baltymas (Glajui)) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | kokosas (Drožlės) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Minkštutis obuolių pyragas
- Apvalus „Napoleonas“
- Biskvitas su antaniniais obuoliais
- Bananų pyragas
- Varškės pyragas su obuoliais
- Pyragas „Skanumėlis“
- Skonio kelias su abrikosais
- Obuolių pyragas su chalva
- Varškės pyragas su slyvomis
- Citrininis varškės pyragas
- Pascha
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Kalėdinis varškės pyragas
- Pavlova
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Apverstas ananasinis pyragas
- Dešrelės tešloje
- Onutės šimtalapis
- Kokosinis pyragas
- Medaus pyragas su riešutais
Kokosinė pynutė
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai, Tešlai,
500 gramų -
Pienas,
250 gramų -
Mielės,
20 gramų -
Kiaušiniai, Baltymas (Glajui),
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiaušiniai, Baltymas (Glajui),
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Kokosas, Drožlės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinti su cukrumi, šaukšteliu miltų ir puse stiklinės šilto pieno. Palaikyti šiltoje vietoje, kol pakils. Miltus išsijoti, įmušti kiaušinį, įpilti lydytą sviestą, suberti druską, miltus ir mieles. Gerai išminkyti tešlą. Jei tešla perdaug kieta - įpilti truputį šilto vandens. Tešlą minkyti tol, kol atsiras oro burbulai. Tada uždengti drobe, pastatyti šiltai, kad pakiltų. Kai tešlos padvigubės, dar truputį paminkyti ir suformuoti 3 volelius (2 cm storio). Juos supinti į kasą, leisti dar kartą pakilti. Patepti kiaušinio tryniu ir kepti orkaitėje, kol pynutė pasidarys aukso spalvos. Iškepusias pynutes patepti glajumi ir pabarstyti kokoso drožlėmis. Skanaus :)