Tuno pyragas su majonezu
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
460 gramų tunas ( konservuotas)
3 vienetai kiaušiniai (XL)
1.5 valgomojo šaukšto majonezas (VILNIUS)
100 mililitrų pienas
1 saujelė prieskoniai
175 gramai sūris
2 svogūnai
75 gramai margarinas
120 gramų miltai
0.3 arbatinio šaukštelio druska
2 valgomieji šaukštai vanduo
2 vienetai pomidorai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sviestą sumaišyti su miltais, druska, įpilti vandens ir išminkyti. Įdėti tešlos kamuolėlį į šaldytuvą. Tešlą prispausti prie 24 - 26 cm skersmens kepimo formos, išteptos sviestu.
2.
Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant įkaitinto sviesto. Pagardinti juos mėgstamais prieskoniais, pvz., druska, pipirais, čiobreliais. Tada juos sudėti ant pyrago pagrindo.
3.
Ant viršaus paskirstyti nusunktą ir pasmulkintą tuną, apibarstyti tarkuotu sūriu.
4.
Inde sumaišyti majonezą su pienu. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Paskaninti druska ir pipirais.
5.
Mišinį užpilti ant pyrago. Ant viršaus sudėti pomidorų griežinėlius, pabarstyti čiobreliu.
Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Tuno pyragas su majonezu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą sumaišyti su miltais, druska, įpilti vandens ir išminkyti. Įdėti tešlos kamuolėlį į šaldytuvą. Tešlą prispausti prie 24 - 26 cm skersmens kepimo formos, išteptos sviestu.

  2. Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant įkaitinto sviesto. Pagardinti juos mėgstamais prieskoniais, pvz., druska, pipirais, čiobreliais. Tada juos sudėti ant pyrago pagrindo.

  3. Ant viršaus paskirstyti nusunktą ir pasmulkintą tuną, apibarstyti tarkuotu sūriu.

  4. Inde sumaišyti majonezą su pienu. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Paskaninti druska ir pipirais.

  5. Mišinį užpilti ant pyrago. Ant viršaus sudėti pomidorų griežinėlius, pabarstyti čiobreliu.
    Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų