
Tuno pyragas su majonezu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
460 gramų | tunas ( konservuotas) |
3 vienetai | kiaušiniai (XL) |
1.5 valgomojo šaukšto | majonezas (VILNIUS) |
100 mililitrų | pienas |
1 saujelė | prieskoniai |
175 gramai | sūris |
2 | svogūnai |
75 gramai | margarinas |
120 gramų | miltai |
0.3 arbatinio šaukštelio | druska |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
2 vienetai | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sviestą sumaišyti su miltais, druska, įpilti vandens ir išminkyti. Įdėti tešlos kamuolėlį į šaldytuvą. Tešlą prispausti prie 24 - 26 cm skersmens kepimo formos, išteptos sviestu.
2.
Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant įkaitinto sviesto. Pagardinti juos mėgstamais prieskoniais, pvz., druska, pipirais, čiobreliais. Tada juos sudėti ant pyrago pagrindo.
3.
Ant viršaus paskirstyti nusunktą ir pasmulkintą tuną, apibarstyti tarkuotu sūriu.
4.
Inde sumaišyti majonezą su pienu. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Paskaninti druska ir pipirais.
5.
Mišinį užpilti ant pyrago. Ant viršaus sudėti pomidorų griežinėlius, pabarstyti čiobreliu.
Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skanaus!
Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas varškės apkepas
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
-
Tortas su varškės kremu
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Sausainių pyragas vaikams
-
Keptas Tinginys
-
Saldus pyragas
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Drezdeno tortas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Ingos pyragas
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Citrininis morkų pyragas su medumi
-
Danutės varškės pyragas
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Pynė su džemu
-
Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Obuolių pyragas su meile
Tuno pyragas su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Tunas, konservuotas,
460 gramų -
Kiaušiniai, XL,
3 vienetai -
Majonezas, VILNIUS,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
100 mililitrų -
Prieskoniai,
1 saujelė -
Sūris,
175 gramai -
Svogūnai,
2 -
Margarinas,
75 gramai -
Miltai,
120 gramų -
Druska,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišyti su miltais, druska, įpilti vandens ir išminkyti. Įdėti tešlos kamuolėlį į šaldytuvą. Tešlą prispausti prie 24 - 26 cm skersmens kepimo formos, išteptos sviestu.
Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant įkaitinto sviesto. Pagardinti juos mėgstamais prieskoniais, pvz., druska, pipirais, čiobreliais. Tada juos sudėti ant pyrago pagrindo.
Ant viršaus paskirstyti nusunktą ir pasmulkintą tuną, apibarstyti tarkuotu sūriu.
Inde sumaišyti majonezą su pienu. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Paskaninti druska ir pipirais.
Mišinį užpilti ant pyrago. Ant viršaus sudėti pomidorų griežinėlius, pabarstyti čiobreliu.
Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...