
Tuno pyragas su majonezu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
460 gramų | tunas ( konservuotas) |
3 vienetai | kiaušiniai (XL) |
1.5 valgomojo šaukšto | majonezas (VILNIUS) |
100 mililitrų | pienas |
1 saujelė | prieskoniai |
175 gramai | sūris |
2 | svogūnai |
75 gramai | margarinas |
120 gramų | miltai |
0.3 arbatinio šaukštelio | druska |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
2 vienetai | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sviestą sumaišyti su miltais, druska, įpilti vandens ir išminkyti. Įdėti tešlos kamuolėlį į šaldytuvą. Tešlą prispausti prie 24 - 26 cm skersmens kepimo formos, išteptos sviestu.
2.
Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant įkaitinto sviesto. Pagardinti juos mėgstamais prieskoniais, pvz., druska, pipirais, čiobreliais. Tada juos sudėti ant pyrago pagrindo.
3.
Ant viršaus paskirstyti nusunktą ir pasmulkintą tuną, apibarstyti tarkuotu sūriu.
4.
Inde sumaišyti majonezą su pienu. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Paskaninti druska ir pipirais.
5.
Mišinį užpilti ant pyrago. Ant viršaus sudėti pomidorų griežinėlius, pabarstyti čiobreliu.
Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skanaus!
Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Vaisinis varškinukas
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Rausvas tortas
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Šimtalapis
-
Manų apkepas su razinomis
-
Bulka "Pynutė"
-
Tortas "kriaušė"
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Kisieliaus keksas
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Minkštutis obuolių pyragas
Tuno pyragas su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Tunas, konservuotas,
460 gramų -
Kiaušiniai, XL,
3 vienetai -
Majonezas, VILNIUS,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
100 mililitrų -
Prieskoniai,
1 saujelė -
Sūris,
175 gramai -
Svogūnai,
2 -
Margarinas,
75 gramai -
Miltai,
120 gramų -
Druska,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišyti su miltais, druska, įpilti vandens ir išminkyti. Įdėti tešlos kamuolėlį į šaldytuvą. Tešlą prispausti prie 24 - 26 cm skersmens kepimo formos, išteptos sviestu.
Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant įkaitinto sviesto. Pagardinti juos mėgstamais prieskoniais, pvz., druska, pipirais, čiobreliais. Tada juos sudėti ant pyrago pagrindo.
Ant viršaus paskirstyti nusunktą ir pasmulkintą tuną, apibarstyti tarkuotu sūriu.
Inde sumaišyti majonezą su pienu. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Paskaninti druska ir pipirais.
Mišinį užpilti ant pyrago. Ant viršaus sudėti pomidorų griežinėlius, pabarstyti čiobreliu.
Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...