Pyragas su vyšnių uogiene
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai kiaušiniai
150 gramų druska
2 stiklinės cukrus
šiek tiek uogienė (vyšnių)
1 stiklinė pienas
2 stiklinės kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Tešla:
Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Išplakti trynius ir suberti druską ir vieną stiklinę cukraus. Gerai išmaišyti ir supilti dvi stiklines miltų ir stiklinę pieno. Tešlą gerai išmaišyti. Kepti ant gardo 30-40 minučių ant 300ºC orkaitės kol parus.

Įdaras:
Supilti likusį cukrų į atskirą bliūdelį. Įpilti truputį pieno ir išmaišyti. Turi gautis cukraus košė. Kai tešla bus gatava, supilti įdarą ir vyšnių uogienę į tešlą ir leisti pastovėti 5-10 minučių. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas su vyšnių uogiene

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Tešla:
Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Išplakti trynius ir suberti druską ir vieną stiklinę cukraus. Gerai išmaišyti ir supilti dvi stiklines miltų ir stiklinę pieno. Tešlą gerai išmaišyti. Kepti ant gardo 30-40 minučių ant 300ºC orkaitės kol parus.

Įdaras:
Supilti likusį cukrų į atskirą bliūdelį. Įpilti truputį pieno ir išmaišyti. Turi gautis cukraus košė. Kai tešla bus gatava, supilti įdarą ir vyšnių uogienę į tešlą ir leisti pastovėti 5-10 minučių. Skanaus.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Edgaras 2015-02-28 15:39

    Vista tu, ismok receptus rasyt. Kazkokia nesamone, o ne pyragas. Druskos 150g, Tau viskas gerai? Kur baltymus det? Persiskaityk kita karta ka rasai. Jei nesugebi receptu parasyt, tai nekisk nagu is viso.


  • lopas 2010-08-06 17:07

    :-) :-( ;-) :-p :-D :bloga: :super: %-) :bravo: :mmm: :super2: :[email protected] :-o %-( %-( :-s :-* o:-) :juokauju: [:-) :pabuciuotas: :stop: :bucinys: :alus: :myliu: :bomba: :aiskinu: :ok: :atsiprasau: :ne: :nezinau: :soku: :jee: :valgau: :pasiduodu: :soku2: :galvoju: :miegu: :geda: ;-( :-| :-x :fuu: :-? 8-| :parselis: :taip:


  • augustina 2010-08-06 17:03

    skanu


  • zilve24 2010-07-26 00:36

    Pyragas per saldus :bloga: ir ta cukrine kose nesigauna %-)


Daugiau receptų