Aguoninis vyniotinis
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek miltai (SPELTA)
200 gramų sviestas (šaltas)
1 vienetas kiaušiniai
100 gramų cukrus
1 žiupsnelis druska
200 gramų aguonų (maltos)
50 gramų razinos
50 gramų brendis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.
2.
Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.
3.
Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Aguoninis vyniotinis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
    Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.

  2. Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
    Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.

  3. Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų