Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.
Aguoninis vyniotinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| šiek tiek | miltai (SPELTA) |
| 200 gramų | sviestas (šaltas) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 100 gramų | cukrus |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 200 gramų | aguonų (maltos) |
| 50 gramų | razinos |
| 50 gramų | brendis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.
3.
Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Jogurtinis pyragas
-
Obuolių pyragas su grietinės kremu
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Keksas "C"
-
Meduoliniai namukai
-
Tinginys su riešutais
-
Tinginių - tinginys
-
Šokoladinis pyragas
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Mėsos pyragas
-
Svogūnų pyragas
-
Močiutės keksas
-
Aguonų vyniotinukai
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Meduoliukas
Aguoninis vyniotinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Miltai, SPELTA
-
Sviestas, šaltas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aguonos, maltos,
200 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Brendis,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
