Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.

Aguoninis vyniotinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek | miltai (SPELTA) |
200 gramų | sviestas (šaltas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
200 gramų | aguonų (maltos) |
50 gramų | razinos |
50 gramų | brendis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.
3.
Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bakalieno Tinginys
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Abrikosinis pyragas
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Dvisluoksnis obuolių pyragas
-
Varškinis keksas
-
Trupiniuotis
-
Pascha
-
Papajaus pyragėliai
-
Citrininis pyragas
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Rudens pyragas su sūriu
-
Bulvinis pyragas
-
Kopūstų tortas
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Lietinių pyragas
Aguoninis vyniotinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Miltai, SPELTA
-
Sviestas, šaltas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aguonos, maltos,
200 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Brendis,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...