Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.

Aguoninis vyniotinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek | miltai (SPELTA) |
200 gramų | sviestas (šaltas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
200 gramų | aguonų (maltos) |
50 gramų | razinos |
50 gramų | brendis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.
3.
Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis pyragas
-
Amerikietiškas pyragas
-
Vyniotnis su aguonomis
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Velykinė pynė
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Malta mėsa tešloje
-
Citrininis varškės pyragas
-
Karamelinis obuolių pyragas su ledais
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Velykinė boba
-
Abrikosinis pyragas
Aguoninis vyniotinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Miltai, SPELTA
-
Sviestas, šaltas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aguonos, maltos,
200 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Brendis,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaltą sveistą sutarkuoti, berti druską, cukrų, miltus (jų kiekis priklauso nuo kaiušinio dydžio, sviesto riebumo), ir minkyti tešlą kol trupiniai sušoks į vieną gumulą.
Tešlą dėti į šaldytuvą valandai.Razinas užmerkti brendyje, palaikyti. Sumaišyti su aguonomis.
Galima pasaldinti cukrumi, jei aguonos maltos be cukraus.Tešlą ištraukti, iškočioti stačiakampį, aptepti aguonų mase ir susukti. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai parus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...