Šaltą sviestą sutarkuoti, sumaišyti su cukrumi ir miltais, įmušti kiaušinį ir užminyti tešlą.
Ją suskuti į kamuolį ir dėti į šaldymo kamerą 1 valandai.

Dangiškas pyragas su Spelta
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Įdarui: | ||
500 gramų | varškė | |
150 gramų | cukrus | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
Tešlai: | ||
450 gramų | miltai (SPELTA) | |
200 gramų | sviestas | |
100 gramų | cukrus | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska | |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Vraškę pertrinti su cukrumi ir kiaušiniais iki vientisos masės.
3.
Šaltą tešlą sutarkuoti į skardą, paskleisti varškės įdarą ir užtarkuoti likusią tešlą.
4.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio desertas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Bulvinis pyragas
-
Napoleonas
-
Slyvų pyragas
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Morkų pyragas puodelyje
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Rudens pyragas su sūriu
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Diena ir Naktis
-
Obuolių pyragas su džemu
Dangiškas pyragas su Spelta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Varškė,
500 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai, SPELTA,
450 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaltą sviestą sutarkuoti, sumaišyti su cukrumi ir miltais, įmušti kiaušinį ir užminyti tešlą.
Ją suskuti į kamuolį ir dėti į šaldymo kamerą 1 valandai.Vraškę pertrinti su cukrumi ir kiaušiniais iki vientisos masės.
Šaltą tešlą sutarkuoti į skardą, paskleisti varškės įdarą ir užtarkuoti likusią tešlą.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...