Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta menkė su bulvėmis
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Omarai
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Plekšnė su padažu
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Žuvis su migdolais
- Ant iešmo keptas ungurys
- Kepta žuvies filė
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Marinuota stinta
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Jūros lydeka Graikiškai
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Eršketas šampane
- Spalvota jūros ešerio filė
- Įdaryta lazanija
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Lazanija su lašiša
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...