Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plekšnės filė su plutele
- Keptos plekšnės
- Greiti lašišos kepsneliai
- Įdaryti kalmarai
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Kepta menkė
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Kepti karpiai
- Kepta orkaitėje lydeka
- Žuvies kepsneliai
- Kepta menkė su bulvėmis
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Šamų kotletukai
- Folijoje kepta lašiša
- Žuvies kepsneliai
- Keptas karpis tešloje
- Skumbrė mikrobanginėje
- Plekšnė su padažu
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...