
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, troškintas piene
-
Tešloje kepta silkė
-
Keptos plekšnės
-
Įdaryti kalmarai
-
Jūreivio sapnas
-
Lietuviški "sushiai"
-
Žuvies blynukai
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Kepti karosai
-
Papuošta kepta lydeka
-
Žuvis su daržovėmis
-
Kepta aštri menkė
-
Kepta skumbrė
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Žuvies ir daržovių apkepas
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...