
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvies zrazai
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Karališkoji silkė
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Kepta aštri menkė
-
Žuvies kotletai
-
Pica su lašiša
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...