
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karosai grietinėje
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Keptas upėtakis
-
Lašišos suktiniai
-
Keptos plekšnės
-
Karališkoji silkė
-
Kepta skumbrė
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Silkė su svogunais marinate
-
Keptas upėtakis
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Silkė pataluose
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Eršketas šampane
-
Šutintas upėtakis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Spalvota žuvies užkepėlė
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...