Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | lašišų filė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 pundelis | svogūnų laiškai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta menkė
-
Keptos kuojos
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Papuošta kepta lydeka
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Tešloje kepta silkė
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Keptas starkis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kepta žuvis su grybais
-
Karališkoji silkė
-
Redos lašiša
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Midijų šašlykai
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Silkė su morkomis
-
Žuvis su persikais
-
Žuvies kukuliai
-
Sočiausioji pica
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
