
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kukuliukai
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Papuošta kepta lydeka
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Spageti su krevetėmis
-
Keptas karpis tešloje
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Žuvis tešloje
-
Kepta plekšnė padaže
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Plekšnės filė su plutele
-
Žuvies kotletai
-
Kepta marinuota menkė
-
Lašiša su vaisiais
-
Nuostabioji paelija
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Virta žuvis tešloje
-
Virtas karšis
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...