Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | lašišų filė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 pundelis | svogūnų laiškai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karosai grietinėje
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Menkė tešloje
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Silkė su morkomis
-
Išmarinuota žuvis
-
Menkės kukuliai
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvies kukuliai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Skani zuvytė
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Lašiša su krapų padažu
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
