Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | lašišų filė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 pundelis | svogūnų laiškai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Menkė garuose
-
Keptas įdarytas karpis
-
Kepta lydeka
-
Žuvies kepsneliai
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Žuvis su cukinija
-
Tešloje kepta lašiša
-
Karpis pietums
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Troškintas lynas
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Kepti karosai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Tagliatelle all`astice
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
