
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas upėtakis
-
Žuvies spurgytės
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Kepti karosai
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Troškinta lydeka
-
Žuvis tešloje
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Keptas upėtakis
-
Plekšnė su padažu
-
Lašišų šašlykai
-
Žuvies šašlykai
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Žuvies apkepas
-
Keptas upėtakis
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...