Žuvies kukulaičiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | žuvis | |
200 gramų | džiūvėsėliai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | žuvies prieskonių | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvies filė išvalyti nuo kaulų, sutrinti šakute.
2.
Žuvį sumaišyti su kiaušiniu, prieskoniais, dalimi džiūvėsėlių. Formuoti kukulaičius.
3.
Kukulaičius apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje, kol paruduos.
4.
Tiekti su salotomis ir jogurto padažu ar citrina.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Troškinta lydeka
- Žuvis tešloje
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvytės tešloje
- Kalmarų žiedai tešloje
- Midijos su špinatais
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Orkaitėje kepta lašiša
- Skani zuvytė
- Sočiausioji pica
- Saldžiarūgštė silkė
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Žuvies blynukai
- Orkaitėje kepta žuvis
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Lazanija su lašiša
- Įdaryta lazanija
Žuvies kukulaičiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žuvis,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Žuvies prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė išvalyti nuo kaulų, sutrinti šakute.
Žuvį sumaišyti su kiaušiniu, prieskoniais, dalimi džiūvėsėlių. Formuoti kukulaičius.
Kukulaičius apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje, kol paruduos.
Tiekti su salotomis ir jogurto padažu ar citrina.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...