Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Skanu ir paprasta!
Firmiški žuvies kepsniukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 600 gramų | žuvis (filė) |
| 3 vienetai | morkos (didelės, tarkuotos stambiai) |
| 4 vienetai | svogūnai (smulkintas) |
| 3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kotletai
-
Karpis su salotomis
-
Menkė su apelsinais
-
Išmarinuota žuvis
-
Karosai grietinėje
-
Menkės apkepas su grybais
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Omarai
-
Žuvies troškinys
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Šamų kotletukai
-
Virtas karšis
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
Firmiški žuvies kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žuvis, filė,
600 gramų -
Morkos, didelės, tarkuotos stambiai,
3 vienetai -
Svogūnai, smulkintas,
4 vienetai -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Skanu ir paprasta!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
