Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Skanu ir paprasta!

Firmiški žuvies kepsniukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | žuvis (filė) |
3 vienetai | morkos (didelės, tarkuotos stambiai) |
4 vienetai | svogūnai (smulkintas) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Margaritos žuvies apkepas
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Žuvis pagal Ingą
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Lašišų šašlykai
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Žuvies blynukai
-
Kepta menkė
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvis su migdolais
-
Tešloje kepta lašiša
-
Žuvies apkepas
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Plekšnės filė su plutele
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Firmiški žuvies kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žuvis, filė,
600 gramų -
Morkos, didelės, tarkuotos stambiai,
3 vienetai -
Svogūnai, smulkintas,
4 vienetai -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Skanu ir paprasta!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...