| 500 gramų | žuvis (filė) |
| 250 gramų | krevetės (su kevalu) |
| 1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
| 1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
| 1 vienetas | paprika |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 3 valgomieji šaukštai | džiovintas raudonėlis |
| šiek tiek | druska |
Pasigaminkite marinatą: sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, smulkintą česnaką, raudonėlius ir druską. Supilkite marinatą į plastikinį maišelį, užsukite jį ir pakratykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų. Padėkite į šaldytuvą, marinuokite kelias valandas.
Išėmę iš marinato žuvį, krevetes, papriką ir svogūnus suverkite ant iešmų. Kepkite ant grotelių 8-12 minučių, dažnai apversdami ir retkarčiais patepdami likusiu marinatu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su krapų padažu
-
Keptas upėtakis
-
Menkės apkepas su grybais
-
Lašiša grilyje
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Keptas karpis tešloje
-
Šamažuvės filė
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Kepta marinuota menkė
-
Marinuota stinta
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Karališkas Grill otas
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašiša su vaisiais
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Midijos su špinatais
Žuvies ir krevečių šašlykai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Krevetės, su kevalu,
250 gramų -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Džiovintas raudonėlis,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite žuvies filės gabaliukus, gerai nusausinkite ir supjaustykite stambiais gabalėliais. Jei naudojate šaldytas krevetes, atšildykite jas. Nulupkite krevetes, palikdami tik uodegas. Stambiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Sudėkite žuvies gabalėlius, krevetes, papriką ir svogūnus į plastikinį maišelį.
Pasigaminkite marinatą: sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, smulkintą česnaką, raudonėlius ir druską. Supilkite marinatą į plastikinį maišelį, užsukite jį ir pakratykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų. Padėkite į šaldytuvą, marinuokite kelias valandas.
Išėmę iš marinato žuvį, krevetes, papriką ir svogūnus suverkite ant iešmų. Kepkite ant grotelių 8-12 minučių, dažnai apversdami ir retkarčiais patepdami likusiu marinatu. Skanaus!
