1 vienetas | želė (kivio skonio (pakelis)) |
1 stiklinė | vyšnios (be kauliukų (šviežios arba šaldytos)) |
700 gramų | grietinė |
2 vienetai | želatina (lapeliai) |
400 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
papildomai reiks 3 tortų biskvitų ir papuošimų pagal savo vaizduotę.
Sustengdiname želė atskiruose indeliuose kaip parašyta ant pakuotės. Stiklinėje želatiną užpilame vandeniu ir, kai išbrinksta, statome stiklinę į šiltą vandenį ir maišome, kol ištirps ir neliks gumulėlių. Želatiną pilame su grietine, cukrumi ir vaniliniu cukrumi į plaktuvą ir gerai išplakame. Gerai sustengusias žele supjaustome kubeliais. Imame vieną paplotį ant jo dedame žele gabaliukus ir apipilame maždaug trečdaliu grietinės masės. švelniai užspaudžiame antrą biskvitą, ant kurio dedame vyšnias ir taip pat apipilame trečdaliu plaktos grietinės. Ant viršaus dedame paskutinįjį paplotį, apipilame likusia grietinės mase, kad pasidengtų ne tik viršus, bet ir šonai. Puošiame įvairiai pagal savo norus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Greitukas"
- Baltasis tinginys
- Vyno želės ir grietinėlės desertas
- Vaisių desertas
- Margutis
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Bananai šokolade
- Aronijų ir obuolių želė
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Tiramisu
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Pudingas
- Aistės jogurto pyragas
- Arbūzų želė
- Citrinų šerbetas
- Želė desertas su uogiene
- Kaimiški ledai
- Rageliai su kremu ir šilauogemis
Tortas "Grietinė"
- Paruošimo laikas:
-
Želė, kivio skonio (pakelis),
1 vienetas -
Vyšnios, be kauliukų (šviežios arba šaldytos),
1 stiklinė -
Grietinė,
700 gramų -
Želatina, lapeliai,
2 vienetai -
Cukrus,
400 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimas:
papildomai reiks 3 tortų biskvitų ir papuošimų pagal savo vaizduotę.
Sustengdiname želė atskiruose indeliuose kaip parašyta ant pakuotės. Stiklinėje želatiną užpilame vandeniu ir, kai išbrinksta, statome stiklinę į šiltą vandenį ir maišome, kol ištirps ir neliks gumulėlių. Želatiną pilame su grietine, cukrumi ir vaniliniu cukrumi į plaktuvą ir gerai išplakame. Gerai sustengusias žele supjaustome kubeliais. Imame vieną paplotį ant jo dedame žele gabaliukus ir apipilame maždaug trečdaliu grietinės masės. švelniai užspaudžiame antrą biskvitą, ant kurio dedame vyšnias ir taip pat apipilame trečdaliu plaktos grietinės. Ant viršaus dedame paskutinįjį paplotį, apipilame likusia grietinės mase, kad pasidengtų ne tik viršus, bet ir šonai. Puošiame įvairiai pagal savo norus. Skanaus :)
Komentarai (2)
-
Mr
2018-11-11 15:44
gražiai atrodo