
1 vienetas | želė (kivio skonio (pakelis)) |
1 stiklinė | vyšnios (be kauliukų (šviežios arba šaldytos)) |
700 gramų | grietinė |
2 vienetai | želatina (lapeliai) |
400 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
papildomai reiks 3 tortų biskvitų ir papuošimų pagal savo vaizduotę.
Sustengdiname želė atskiruose indeliuose kaip parašyta ant pakuotės. Stiklinėje želatiną užpilame vandeniu ir, kai išbrinksta, statome stiklinę į šiltą vandenį ir maišome, kol ištirps ir neliks gumulėlių. Želatiną pilame su grietine, cukrumi ir vaniliniu cukrumi į plaktuvą ir gerai išplakame. Gerai sustengusias žele supjaustome kubeliais. Imame vieną paplotį ant jo dedame žele gabaliukus ir apipilame maždaug trečdaliu grietinės masės. švelniai užspaudžiame antrą biskvitą, ant kurio dedame vyšnias ir taip pat apipilame trečdaliu plaktos grietinės. Ant viršaus dedame paskutinįjį paplotį, apipilame likusia grietinės mase, kad pasidengtų ne tik viršus, bet ir šonai. Puošiame įvairiai pagal savo norus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariški pusryčiai
-
Šokoladinis desertas
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Viskio karamelė
-
Labai skani braškių sriuba
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Vasaros desertas
-
Vasariškas desertas
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Vasariškas želė desertas
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Šokoladiniai bananai
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Želė su varške
Tortas "Grietinė"

- Paruošimo laikas:
-
Želė, kivio skonio (pakelis),
1 vienetas -
Vyšnios, be kauliukų (šviežios arba šaldytos),
1 stiklinė -
Grietinė,
700 gramų -
Želatina, lapeliai,
2 vienetai -
Cukrus,
400 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas
Gaminimas:
papildomai reiks 3 tortų biskvitų ir papuošimų pagal savo vaizduotę.
Sustengdiname želė atskiruose indeliuose kaip parašyta ant pakuotės. Stiklinėje želatiną užpilame vandeniu ir, kai išbrinksta, statome stiklinę į šiltą vandenį ir maišome, kol ištirps ir neliks gumulėlių. Želatiną pilame su grietine, cukrumi ir vaniliniu cukrumi į plaktuvą ir gerai išplakame. Gerai sustengusias žele supjaustome kubeliais. Imame vieną paplotį ant jo dedame žele gabaliukus ir apipilame maždaug trečdaliu grietinės masės. švelniai užspaudžiame antrą biskvitą, ant kurio dedame vyšnias ir taip pat apipilame trečdaliu plaktos grietinės. Ant viršaus dedame paskutinįjį paplotį, apipilame likusia grietinės mase, kad pasidengtų ne tik viršus, bet ir šonai. Puošiame įvairiai pagal savo norus. Skanaus :)
Komentarai (2)
-
Mr
2018-11-11 15:44
gražiai atrodo