
1 vienetas | želė (kivio skonio (pakelis)) |
1 stiklinė | vyšnios (be kauliukų (šviežios arba šaldytos)) |
700 gramų | grietinė |
2 vienetai | želatina (lapeliai) |
400 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
papildomai reiks 3 tortų biskvitų ir papuošimų pagal savo vaizduotę.
Sustengdiname želė atskiruose indeliuose kaip parašyta ant pakuotės. Stiklinėje želatiną užpilame vandeniu ir, kai išbrinksta, statome stiklinę į šiltą vandenį ir maišome, kol ištirps ir neliks gumulėlių. Želatiną pilame su grietine, cukrumi ir vaniliniu cukrumi į plaktuvą ir gerai išplakame. Gerai sustengusias žele supjaustome kubeliais. Imame vieną paplotį ant jo dedame žele gabaliukus ir apipilame maždaug trečdaliu grietinės masės. švelniai užspaudžiame antrą biskvitą, ant kurio dedame vyšnias ir taip pat apipilame trečdaliu plaktos grietinės. Ant viršaus dedame paskutinįjį paplotį, apipilame likusia grietinės mase, kad pasidengtų ne tik viršus, bet ir šonai. Puošiame įvairiai pagal savo norus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdiniai grybukai
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Apelsinų želė
-
Vasariški pusryčiai
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Vaisių desertas
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Ledai su migdolais
-
Vaisių vėrinukai
-
Tiramisu
-
Šokoladiniai ledai
-
Desertas su persikais
-
Gervuogių musas
-
Desertine varškė
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Vaisiai šokolade
Tortas "Grietinė"

- Paruošimo laikas:
-
Želė, kivio skonio (pakelis),
1 vienetas -
Vyšnios, be kauliukų (šviežios arba šaldytos),
1 stiklinė -
Grietinė,
700 gramų -
Želatina, lapeliai,
2 vienetai -
Cukrus,
400 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimas:
papildomai reiks 3 tortų biskvitų ir papuošimų pagal savo vaizduotę.
Sustengdiname želė atskiruose indeliuose kaip parašyta ant pakuotės. Stiklinėje želatiną užpilame vandeniu ir, kai išbrinksta, statome stiklinę į šiltą vandenį ir maišome, kol ištirps ir neliks gumulėlių. Želatiną pilame su grietine, cukrumi ir vaniliniu cukrumi į plaktuvą ir gerai išplakame. Gerai sustengusias žele supjaustome kubeliais. Imame vieną paplotį ant jo dedame žele gabaliukus ir apipilame maždaug trečdaliu grietinės masės. švelniai užspaudžiame antrą biskvitą, ant kurio dedame vyšnias ir taip pat apipilame trečdaliu plaktos grietinės. Ant viršaus dedame paskutinįjį paplotį, apipilame likusia grietinės mase, kad pasidengtų ne tik viršus, bet ir šonai. Puošiame įvairiai pagal savo norus. Skanaus :)
Komentarai (2)
-
Mr
2018-11-11 15:44
gražiai atrodo