Biskvitą supjaustyti dideliais kubeliais.
Sluoksniuoti biskvito gabalėlius ir braškes į formą.
Želatiną užmerkti virintame vandenyje ir išbrinkinti.
Grietinę, grietinėlę ir cukrų (galima keisti į cukraus pudrą) išplakti mikseriu.

Nekeptas tortas su braškėmis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | braškės |
300 gramų | biskvito |
500 gramų | grietinė (arba jogurtas) |
200 gramų | grietinėlės, 35% (arba pienas) |
3 valgomieji šaukštai | želatina |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | vanduo (virintas, atvėsintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Išbrinkusią želatiną ištirpinti karšto vandens vonelėje ir atvėsinus supilti į išplaktą grietinę.
Išmaišius, supilti ant sluoksniuoto biskvito su braškėmis ir vienodai paskirstyti.
Dėti į šaldytuvą, kad gerai sustingtų.
Skanaus!
Išmaišius, supilti ant sluoksniuoto biskvito su braškėmis ir vienodai paskirstyti.
Dėti į šaldytuvą, kad gerai sustingtų.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
-
Varškės tortas su citrinų sultimis
-
Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
-
Baltymų tortas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Tortas "Grietinė"
-
Kalėdinis tortas
-
Vaikiškas meduoliukas
-
Avietinis tortas
-
Nekeptas oreo tortas
-
Tortas su varškės kremu
-
Sausainų tortas
-
Trupiniai grietinėlėje
-
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
-
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Trijų pienų tortas
-
Tiramisu
-
Aistės jogurto pyragas
-
Sacher tortas Kalėdoms
Nekeptas tortas su braškėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Braškės,
1 kilogramas -
Biskvitas,
300 gramų -
Grietinė, arba jogurtas,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%, arba pienas,
200 gramų -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Vanduo, virintas, atvėsintas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biskvitą supjaustyti dideliais kubeliais.
Sluoksniuoti biskvito gabalėlius ir braškes į formą.
Želatiną užmerkti virintame vandenyje ir išbrinkinti.
Grietinę, grietinėlę ir cukrų (galima keisti į cukraus pudrą) išplakti mikseriu.Išbrinkusią želatiną ištirpinti karšto vandens vonelėje ir atvėsinus supilti į išplaktą grietinę.
Išmaišius, supilti ant sluoksniuoto biskvito su braškėmis ir vienodai paskirstyti.
Dėti į šaldytuvą, kad gerai sustingtų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...