Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 100 gramų | sviestas |
| 240 gramų | cukrus |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 240 gramų | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 300 gramų | aviečių |
| 1 žiupsnelis | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
2.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
4.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Pabarstykite cukraus pudra.
Pabarstykite cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
-
Keksas x 2
-
Bulka "Pynutė"
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Gaivusis pyragas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Morkų pyragas
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Sezamo gardumynas
-
Napoleonas
-
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
-
Baltas greitpyragis
-
Pyragas su agrastais ir vyšniom
-
Citrininis morkų pyragas su medumi
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Pyragas su varške Velykoms
-
Tikrasis šimtalapis
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
240 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Avietės,
300 gramų -
Cukraus pudra,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Pabarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
