
Braziliškas keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
0.5 stiklinės | razinos (džiovintos) |
0.5 stiklinės | lazdyno riešutai (smulkinti) |
0.5 stiklinės | vyšnios (šviežios arba uogienė) |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
1 stiklinė | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki susidarys putos konsistencijos masė. Į šią masę maža srovele pilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir toliau plakti. razinas užplikyti verdančiu vandeniu. Miltus, kepimo miltelius, tarkuotą citrinos žievelę, piena ir kiaušinių masę sumaišyti, kol gausis vientisa tešla. Ją padalyti į 2 dalis. Į vieną dalį suberiame riešutus ir razinas, o į kitą - vyšnias. Į kepimo formą supilam vieną dalį, o po to - kitą. kepame 175 laipsniu karštumo orkaitėje 65 - 75 min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Lukos obuolių pyragas
-
Gaivus pyragas
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
-
Citrininis varškės pyragas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Slyvų pyragas
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Šokoladinis biskvitas
-
Spanguolių biskvitas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Varškės pyragas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Kriaušių pyragas
-
Saldutis vyniotinis
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Pyragas su lašišos įdaru
Braziliškas keksas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Razinos, džiovintos,
0.5 stiklinės -
Lazdyno riešutai, smulkinti,
0.5 stiklinės -
Vyšnios, šviežios arba uogienė,
0.5 stiklinės -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki susidarys putos konsistencijos masė. Į šią masę maža srovele pilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir toliau plakti. razinas užplikyti verdančiu vandeniu. Miltus, kepimo miltelius, tarkuotą citrinos žievelę, piena ir kiaušinių masę sumaišyti, kol gausis vientisa tešla. Ją padalyti į 2 dalis. Į vieną dalį suberiame riešutus ir razinas, o į kitą - vyšnias. Į kepimo formą supilam vieną dalį, o po to - kitą. kepame 175 laipsniu karštumo orkaitėje 65 - 75 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...