Obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | cinamonas |
| 8 vienetai | kiaušiniai |
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 2 stiklinės | cukrus |
| 25 gramai | sviestas |
| 3 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išmaišykite. Supilkite miltus ir išmaišykite vėl. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Skardą ištepkite sviestu, sudėkite ant skardos obuolius, tuomet supilkite tolygiai tešlą ir kepkite. Stebėkite, kad pyragas neperdžiūtų, priklausomai nuo orkaitės, įprastai kepama apie 30 min. 180 laipsnių karštyje. Kai pyragas iškeps, apiberkite jį cinamonu arba apipilkite karštu šokoladu. Taip pat į pyragą galima dėti razinų bei įvairių vaisių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Morkų pyrago gaminimas
-
Žydų meduolis
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Pyragas - naikintuvas
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Morkų pyragas su riešutais
-
Bulka "Pynutė"
-
Varškės pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Elzaso tortas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Pyragas "Karpatai"
-
Bananinis pyragas
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Papajaus pyragėliai
-
Apkepas „Greitukas“
Obuolių pyragas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
-
Kiaušiniai,
8 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
2 stiklinės -
Sviestas,
25 gramai -
Obuoliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išmaišykite. Supilkite miltus ir išmaišykite vėl. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Skardą ištepkite sviestu, sudėkite ant skardos obuolius, tuomet supilkite tolygiai tešlą ir kepkite. Stebėkite, kad pyragas neperdžiūtų, priklausomai nuo orkaitės, įprastai kepama apie 30 min. 180 laipsnių karštyje. Kai pyragas iškeps, apiberkite jį cinamonu arba apipilkite karštu šokoladu. Taip pat į pyragą galima dėti razinų bei įvairių vaisių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Marina
2011-03-31 11:38
Niam niam =) :-)
-
minduse
2009-12-12 12:26
geras receptas! patiko ;P :super:
-
Bry
2008-12-23 12:41
SkaNus pyragaAs gavOsy ... ;pP~
-
(anonimas)
2008-10-28 17:40
Išbandysiu būtinai :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
