
Tešloje keptas rūkytas kumpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (kiaulių) |
1.5 kilogramo | ruginiai miltai |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Rūkytas kumpis, prieš kepant, 10-12 val. mirkomas vandenyje. Po to gerai nuplaunamas, nusausinamas, pabarstomas prieskoniais ir ištepamas kiaulienos riebalais, kad nepriliptų tešla. Užplikius ruginius miltus karštu vandeniu padaroma kieta tešla, kuria kumpis aptepamas piršto storumo sluoksniu. Pavilgius rankas šaltame vandenyje tešlos paviršius aplyginamas. Taip paruoštas kumpis dedamas į skardą ir kepamas orkaitėje apie 2-3 valandas. Iškepęs praaušinamas ir tešla gražiai peiliu nuimama. Kumpis supjaustomas riekelėmis , arba visas dedamas į lėkštę ir gražiai apdėliojamas šviežiom arba marinuotom daržovėm. Tinka valgyti su krienais, garstyčiom.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Kepenys japoniškai
-
Kotletukai su sūriu
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Aštroki šašlykai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Mėsos kukuliai
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Kiaulienos kotletai
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Zrazai
Tešloje keptas rūkytas kumpis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
3 kilogramai -
Taukai (kiaulių), kiaulių,
2 valgomieji šaukštai -
Ruginiai miltai,
1.5 kilogramo - Pipirai, juodieji
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas kumpis, prieš kepant, 10-12 val. mirkomas vandenyje. Po to gerai nuplaunamas, nusausinamas, pabarstomas prieskoniais ir ištepamas kiaulienos riebalais, kad nepriliptų tešla. Užplikius ruginius miltus karštu vandeniu padaroma kieta tešla, kuria kumpis aptepamas piršto storumo sluoksniu. Pavilgius rankas šaltame vandenyje tešlos paviršius aplyginamas. Taip paruoštas kumpis dedamas į skardą ir kepamas orkaitėje apie 2-3 valandas. Iškepęs praaušinamas ir tešla gražiai peiliu nuimama. Kumpis supjaustomas riekelėmis , arba visas dedamas į lėkštę ir gražiai apdėliojamas šviežiom arba marinuotom daržovėm. Tinka valgyti su krienais, garstyčiom.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...