Ištirpinti sviestą, į jį sudėti šokolado gabaliukus.
Maišyti, kol šokoladas ištirps.

Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai: | ||
200 gramų | sviestas | |
200 gramų | šokoladas (juodas) | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
250 mililitrų | cukrus | |
250 mililitrų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Įdarui: | ||
4 vienetai | obuoliai | |
50 mililitrų | cukrus | |
50 gramų | riešutai (kapoti graikiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti kepimo miltelių, cinamono ir miltų mišinį.
Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklotą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.
Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklotą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.
3.
Obuolius nulupti, plonai supjaustyti ir sudėti ant tešlos.
Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!
Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Paprastas pyragas su abrikosų džemu
-
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Krokodilas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Vaisių tortas
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Tinginių pyragas
-
Saulėgrąža
-
Evelinos varškės pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Šokoladinis keksas
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Šokoladinis pyragas "Širdelė"
-
Studentiškas vyniotinis
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sviestas,
200 gramų -
Šokoladas, juodas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
250 mililitrų -
Miltai,
250 mililitrų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Ištirpinti sviestą, į jį sudėti šokolado gabaliukus.
Maišyti, kol šokoladas ištirps.Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti kepimo miltelių, cinamono ir miltų mišinį.
Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklotą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.Obuolius nulupti, plonai supjaustyti ir sudėti ant tešlos.
Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...