Tešlai: | ||
200 gramų | sviestas | |
200 gramų | šokoladas (juodas) | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
250 mililitrų | cukrus | |
250 mililitrų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Įdarui: | ||
4 vienetai | obuoliai | |
50 mililitrų | cukrus | |
50 gramų | riešutai (kapoti graikiniai) |
Maišyti, kol šokoladas ištirps.
Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklotą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.
Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su kukuliais
- Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
- Trupiniuotis
- Šokoladinis pyragas "Širdelė"
- Trupiniuotis
- Pavlova
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
- Pyragas "Prie arbatos"
- Plokštainis diena-naktis
- Karamelinis pyragas
- Obuolių pyragas
- Kakavinis varškės pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Aguonų vyniotinukai
- Vištienos pyragas
- Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Bananų pyragas
- Jogurtinis pyragas
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sviestas,
200 gramų -
Šokoladas, juodas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
250 mililitrų -
Miltai,
250 mililitrų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Cukrus,
50 mililitrų -
Riešutai, kapoti graikiniai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ištirpinti sviestą, į jį sudėti šokolado gabaliukus.
Maišyti, kol šokoladas ištirps.Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti kepimo miltelių, cinamono ir miltų mišinį.
Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklotą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.Obuolius nulupti, plonai supjaustyti ir sudėti ant tešlos.
Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!