Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
200 gramų sviestas
200 gramų šokoladas (juodas)
4 vienetai kiaušiniai
250 mililitrų cukrus
250 mililitrų miltai
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
Įdarui:
4 vienetai obuoliai
50 mililitrų cukrus
50 gramų riešutai (kapoti graikiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ištirpinti sviestą, į jį sudėti šokolado gabaliukus.
Maišyti, kol šokoladas ištirps.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti kepimo miltelių, cinamono ir miltų mišinį.
Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklotą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.
3.
Obuolius nulupti, plonai supjaustyti ir sudėti ant tešlos.
Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Tešlai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Ištirpinti sviestą, į jį sudėti šokolado gabaliukus.
    Maišyti, kol šokoladas ištirps.

  2. Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti kepimo miltelių, cinamono ir miltų mišinį.
    Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
    Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklotą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.

  3. Obuolius nulupti, plonai supjaustyti ir sudėti ant tešlos.
    Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
    Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų