Aguoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 75 gramai | lazdyno riešutai |
| 8 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | aguonų |
| 230 gramų | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
| šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Varškės ir obuolių pyragas
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Papajaus pyragėliai
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Rausvas tortas
-
Citrininis varškės pyragas
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Varškės plokštainis
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Balta sluoksniuota duona
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
Aguoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Lazdyno riešutai,
75 gramai -
Kiaušiniai,
8 vienetai -
Aguonos,
150 gramų -
Cukrus,
230 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
