Pyragas su mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų sviestas (tešlai)
150 mililitrų alaus (bet koks, tešlai)
450 gramų kvietiniai miltai (tešlai)
šiek tiek druska (įdaras 2)
400 gramų vištienos filė (įdaras 1)
150 gramų svogūnai (laiškai, įdaras 2)
šiek tiek druska (įdaras 2)
šiek tiek juodieji pipirai (įdaras 1)
šiek tiek aliejaus (įdaras 1)
3 vienetai kiaušiniai (virti, įdaras 2)
100 gramų sūris (fermentinis, įdaras 2)
šiek tiek svogūnai (laiškai, įdaras 2)
šiek tiek druska (įdaras 2)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įdaras 1: Susmulkintus svogūnus pakepiname 2 minutes. Sudedame susmulkintą vištieną, prieskonius ir kepiname 15 minučių.

Įdaras 2: Susmulkiname kiaušinius ir sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, sutarkuotu sūriu ir druska.

Minkštą sviestą išsukame su šaukšteliu druskos. Įmaišome alų ir miltus. Tešlą išminkome ir padaliname į 3 dalis. Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiojame iki 24 cm skersmens apvalaus blyno.

Vieną tešlos lapą įtiesiame į kepimo formą. Sudedame įdarą 1 ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Sudedame įdarą 2 ir užtiesiame likusį tešlos lapą.
Tešlą subadome šakute.

Kepame 40-45 minutes 180° C laipsnių orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas su mėsa

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdaras 1: Susmulkintus svogūnus pakepiname 2 minutes. Sudedame susmulkintą vištieną, prieskonius ir kepiname 15 minučių.

Įdaras 2: Susmulkiname kiaušinius ir sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, sutarkuotu sūriu ir druska.

Minkštą sviestą išsukame su šaukšteliu druskos. Įmaišome alų ir miltus. Tešlą išminkome ir padaliname į 3 dalis. Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiojame iki 24 cm skersmens apvalaus blyno.

Vieną tešlos lapą įtiesiame į kepimo formą. Sudedame įdarą 1 ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Sudedame įdarą 2 ir užtiesiame likusį tešlos lapą.
Tešlą subadome šakute.

Kepame 40-45 minutes 180° C laipsnių orkaitėje.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų