
Įdaryti piepagrybiai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | pievagrybiai ( (kuo didesni)) |
300 gramų | kiauliena ((nugarinė)) |
200 gramų | sūris |
50 mililitrų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Sūri stambiai sutarkuoti.
4.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Tradiciniai šašlykai
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Pietų kotletukai
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Troškinta veršiena
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Neringos kepsnys
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Mėsos apkepas
-
Guliašas su šafranu
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kepsniai su ananasais
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Vyniotinis "Siurprizas"
Įdaryti piepagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pievagrybiai, (kuo didesni),
5 vienetai -
Kiauliena, (nugarinė),
300 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Majonezas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sūri stambiai sutarkuoti.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...