
Įdaryti piepagrybiai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | pievagrybiai ( (kuo didesni)) |
300 gramų | kiauliena ((nugarinė)) |
200 gramų | sūris |
50 mililitrų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Sūri stambiai sutarkuoti.
4.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Holishki (balandėliai)
-
Pyragas su kukuliais
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Karštas plovas
-
Kepsniukai folijoje
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Keptas jautienos kumpis
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Aurimo šašlykas
-
Sprandinės kepsnys
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
Įdaryti piepagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pievagrybiai, (kuo didesni),
5 vienetai -
Kiauliena, (nugarinė),
300 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Majonezas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sūri stambiai sutarkuoti.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...