Įdaryti piepagrybiai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 5 vienetai | pievagrybiai ( (kuo didesni)) |
| 300 gramų | kiauliena ((nugarinė)) |
| 200 gramų | sūris |
| 50 mililitrų | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Sūri stambiai sutarkuoti.
4.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Sibiro koldūnai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Sūrio kamuoliukai
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Kepti inkstai
-
Smaližių liežuvis
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Keptos kepenėlės
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Avienos kebabas
-
Holishki (balandėliai)
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Veršienos maltiniai
Įdaryti piepagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pievagrybiai, (kuo didesni),
5 vienetai -
Kiauliena, (nugarinė),
300 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Majonezas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sūri stambiai sutarkuoti.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
