800 gramų | kiauliena |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis ir kt. supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose. Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė. Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos čenakai
- Totoriški avienos maltiniai
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Jautiena su garstyčių padažu
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Kepsnys su makaronais
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Paprastieji šašlykai
- Armėniški arba mini mantai
- Įdarytos paprikos
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Šašlykai alaus marinate
- Stirnienos kumpis
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Kiaulienos kepsniai
- Kiaulienos šašlykai
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Mėsos kukuliukai
Žuvinto kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 4 džiovinti baravykai, kiaušinis, 60 g olandiško sūrio, 3 svogūnai, nepilnas šaukštas riebalų, truputį juodų pipirų, druskos.
Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis ir kt. supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose. Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė. Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
Komentarai (8)
-
renata
2015-08-08 11:49
Bet pagal paveiksleli atrodo kad is dwieju filiuku padarytas
-
Marija
2010-08-05 21:22
OK
-
zuvintiske
2009-11-06 17:09
mane pirmiausia suintrigavo pavadinimas, o pasigaminus pastebejau kad nesuklydau, tai labai skanu ;-) :super: :super2: