
Troškintos veršienos kepenėlės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
800 gramų | veršiena (kepenėlės) |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti, arba aliejus) |
4 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Netikras zuikis tešloje
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Holishki (balandėliai)
-
Neringos kepsnys
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kotletukai su morkomis
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Suktinukai patale
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Kiškio kepsnys
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Sprandinės kepsnys
Troškintos veršienos kepenėlės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Veršiena, kepenėlės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių), tirpinti, arba aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
4 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Cukrus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...