Kiaulienos ir varškės maltinukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 800 gramų | kiauliena (faršas) |
| 3 riekės | batonas |
| 200 gramų | varškė |
| 100 gramų | sūris |
| šiek tiek | džiūvėsėliai ((apvoliojimui)) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Faršą, varškę, kiaušinį, batoną ir prieskonius sumaišyti, tada sūri supjaustyti 4cm ilgio piršto storio gabaliukais.
2.
Išplojam faršą, dedam į vidų sūrį ir formuojam pailgą kotletuką, apvoliojam džiūvėsėliuose. Dedam į skardą ir kepam orkaitėje 30 - 40 min.
Labai skanu! Ir pagaminimas užtrunka labai mažai laiko :)
Labai skanu! Ir pagaminimas užtrunka labai mažai laiko :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsniai su sūriu
-
Kaukazo šašlykai
-
Čipolino galvelės
-
Kotletukai ant laužo
-
Jautienos šašlykas
-
Iškylos dešrelės
-
Apkepas „Greitukas“
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
"Ponios cepelinai"
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kiaulienos karka
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Įdarytos paprikos
Kiaulienos ir varškės maltinukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, faršas,
800 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Varškė,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų - Džiūvėsėliai, (apvoliojimui)
- Prieskoniai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą, varškę, kiaušinį, batoną ir prieskonius sumaišyti, tada sūri supjaustyti 4cm ilgio piršto storio gabaliukais.
Išplojam faršą, dedam į vidų sūrį ir formuojam pailgą kotletuką, apvoliojam džiūvėsėliuose. Dedam į skardą ir kepam orkaitėje 30 - 40 min.
Labai skanu! Ir pagaminimas užtrunka labai mažai laiko :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Dalia Barasneviciene
2018-04-15 17:34
Labai geras receptukas.aciu.
-
argis
2015-03-09 20:05
Orkaiteje je nesigauna tokia apskrude, IR suris istryksta, manau juos keptuveje reikia apkepti
-
benas
2015-03-07 08:28
Keptuvej kepk
-
Rasa
2015-02-14 11:06
Nepaminejote kokioje temp.kepti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
