
Stirnos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | stirniena (nugarinė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
150 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.5 vieneto | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (padažas) |
0.5 stiklinės | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nugarinė ištrinama pipirais ir druska, labai tankiai prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių ir dedama į keptuvą prismaigstytąja lašinių puse į apačią. Viršus uždengiamas plonai supjaustytais lašiniais, apdedamas supjaustytomis morkomis ir petražolėmis, apšlakstoma ištirpintu sviestu ir kepama, nuolat palaistant. Pusiau iškepęs kepsnys apverčiamas, palaistomas spaustos citrinos sultimis ir grietine ir kepamas, vis palaistant, kol suminkštėja. Iškepusi nugarinė atšaldoma, apipilama perkoštu padažu, į kurį įmaišoma garstyčių, supjaustoma ir papuošiama citrinų griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Avienos šašlykas
-
Tradiciniai šašlykai
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Jautiena kiniškai
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Šašlykas majoneze
-
Čili jautienos gaminimas
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Sotieji zrazai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Kotletukai
-
Iškylos dešrelės
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Grill dešrelės
-
Karališkieji kotletai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
Stirnos nugarinė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Stirniena, nugarinė,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Garstyčios, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė ištrinama pipirais ir druska, labai tankiai prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių ir dedama į keptuvą prismaigstytąja lašinių puse į apačią. Viršus uždengiamas plonai supjaustytais lašiniais, apdedamas supjaustytomis morkomis ir petražolėmis, apšlakstoma ištirpintu sviestu ir kepama, nuolat palaistant. Pusiau iškepęs kepsnys apverčiamas, palaistomas spaustos citrinos sultimis ir grietine ir kepamas, vis palaistant, kol suminkštėja. Iškepusi nugarinė atšaldoma, apipilama perkoštu padažu, į kurį įmaišoma garstyčių, supjaustoma ir papuošiama citrinų griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...