
Kiaulienos troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų | kiauliena |
200 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | pomidorų pasta |
1 sauja | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais kiaulieną. Dėkite į puodą troškintis (vandens pilkite, kad vos apsemtų mėsą).
2.
Po 10- 15 minučių berkite pjaustytus svogūnus. Tada morkas, druską, pipirų ir dar kiek patroškinkite.
3.
Dėkite juostelėmis pjaustytą papriką, pievagrybius, pomidorų pastą ir krapus. Troškinkite, kol suminkštės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Itališka veršienos filė
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Buritos (burritos)
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Kiaulienos karka
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Koldūnai su mėsa
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Aluje troškinta jautiena
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kotletai su įdaru
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Dešrelių pynė
-
Kiaulienos kepsnys
-
Įdarytos parikos
-
Netikras zuikis
Kiaulienos troškinys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
800 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 vienetas -
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais kiaulieną. Dėkite į puodą troškintis (vandens pilkite, kad vos apsemtų mėsą).
Po 10- 15 minučių berkite pjaustytus svogūnus. Tada morkas, druską, pipirų ir dar kiek patroškinkite.
Dėkite juostelėmis pjaustytą papriką, pievagrybius, pomidorų pastą ir krapus. Troškinkite, kol suminkštės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Liutauras
2017-11-15 17:21
O tai mesos nereikia pakepti iskart vandeny troskinti?? Morkas tarkuoti ar grizineliais???
-
Manta
2017-01-31 10:25
O tai iškur čia tie svogūnai atsirado,jei jie nenurodyti ingredientuose?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...