800 gramų | kiauliena |
200 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | pomidorų pasta |
1 sauja | krapai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdarytos parikos
- Bulvių patiekalas
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Jautienos kepsnys
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Bifšteksas ant grotelių
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Keptas kiškis
- Pikantiška triušiena
- Apkepas „Greitukas“
- Rostbifas
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Pikantiškoji kiauliena
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Avienos kebabas
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Troškinta veršiena
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Kiaulienos troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
800 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 vienetas -
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais kiaulieną. Dėkite į puodą troškintis (vandens pilkite, kad vos apsemtų mėsą).
Po 10- 15 minučių berkite pjaustytus svogūnus. Tada morkas, druską, pipirų ir dar kiek patroškinkite.
Dėkite juostelėmis pjaustytą papriką, pievagrybius, pomidorų pastą ir krapus. Troškinkite, kol suminkštės.
Skanaus.
Komentarai (5)
-
Liutauras
2017-11-15 17:21
O tai mesos nereikia pakepti iskart vandeny troskinti?? Morkas tarkuoti ar grizineliais???
-
Manta
2017-01-31 10:25
O tai iškur čia tie svogūnai atsirado,jei jie nenurodyti ingredientuose?