800 gramų | kiauliena |
200 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | pomidorų pasta |
1 sauja | krapai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų laiveliai
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Jautienos čenakai
- Kaukazo šašlykai
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Veršienos maltiniai
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Bulvių patiekalas
- Vyniotinis Kubilas
- Šašlykai
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Naminiai kotletukai
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Kebabas ant iešmo
- Naminis kiaulienos šnicelis
Kiaulienos troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
800 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 vienetas -
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais kiaulieną. Dėkite į puodą troškintis (vandens pilkite, kad vos apsemtų mėsą).
Po 10- 15 minučių berkite pjaustytus svogūnus. Tada morkas, druską, pipirų ir dar kiek patroškinkite.
Dėkite juostelėmis pjaustytą papriką, pievagrybius, pomidorų pastą ir krapus. Troškinkite, kol suminkštės.
Skanaus.
Komentarai (5)
-
Liutauras
2017-11-15 17:21
O tai mesos nereikia pakepti iskart vandeny troskinti?? Morkas tarkuoti ar grizineliais???
-
Manta
2017-01-31 10:25
O tai iškur čia tie svogūnai atsirado,jei jie nenurodyti ingredientuose?