Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Avienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos (be kaulų) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
| 200 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | citrinos |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suadytas karbonadas
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Mėsos pyragas
-
Virtos veršelio kojos
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Grill dešrelės
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Plovas
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Mėsos apkepas
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Įdaryti piepagrybiai
Avienos šašlykas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
indre
2010-07-29 17:56
nei sis nei tas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
