800 gramų | avienos (be kaulų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
5 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Romšteksas majonezo padaže
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Pievagrybių apkepas
- Mėsos kukuliai su padažu
- "Ponios cepelinai"
- Strėvos suktinis
- Mėsos kukuliukai
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Aštrus šašlykas
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Kepsniai su ananasais
- Sprandinės kepsnys grilyje
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kiauliena česnakiniame marinate
Avienos šašlykas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Komentarai (7)
-
indre
2010-07-29 17:56
nei sis nei tas