800 gramų | avienos (be kaulų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
5 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Įdarytas faršo zuikis
- Mėsos kukuliai
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Mėsos apkepėlė
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Pietūs moliniame inde
- Šutinta kiškiena
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Sultingas šnicelis
- Buritos (burritos)
- Jautienos kotletukai
- Holishki (balandėliai)
- Kalakutienos maltiniai
- Virtos kiaulės kojos
- Ėrienos šašlykas
- Mūsų šašlikas
- Triušienos šašlykas
- Ryžių ir veršienos blyneliai
Avienos šašlykas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Komentarai (7)
-
indre
2010-07-29 17:56
nei sis nei tas