Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.

Virtos naminės dešrelės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiauliena |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulių žarnos (plonosios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastieji šašlykai
-
Kėdainių maltinis
-
Kepti inkstai
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Mineralinis šašlykas
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Jautienos kepsnys
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Šernienos kepsnys
-
Aluje troškinta jautiena
-
Aštrus karbonadas
-
Pievagrybių apkepas
-
Jautienos vyniotiniai
-
Suktinukai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Grill dešrelės
-
Faršo vyniotinis
-
Jautiena kiniškai
Virtos naminės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Juodieji pipirai
- Druska
- Kiaulių žarnos, plonosios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Petras
2024-02-05 18:09
tai cia keptos, ne virtos, klaidinantis pavadinimas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...