Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.

Virtos naminės dešrelės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiauliena |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulių žarnos (plonosios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai ant laužo
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Garfildo lazanija
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos šašlykas
-
Jautienos šašlykas
-
Mūsų šašlikas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Kotletai lenkiškai
-
Aluje troškinta jautiena
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos šašlykai
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kukuliai su padažu
-
Triušienos kukuliai
Virtos naminės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Juodieji pipirai
- Druska
- Kiaulių žarnos, plonosios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Petras
2024-02-05 18:09
tai cia keptos, ne virtos, klaidinantis pavadinimas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...