Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.
Virtos naminės dešrelės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiauliena |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kiaulių žarnos (plonosios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kėdainių maltinis
-
Paprikų laiveliai
-
Jautienos kotletukai
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Kotletukai su bulvėm
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Čipolino galvelės
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Karštas plovas
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Cukinijų laiveliai
-
Daniškas plovas
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Mėsos kukuliukai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
Virtos naminės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Juodieji pipirai
- Druska
- Kiaulių žarnos, plonosios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Petras
2024-02-05 18:09
tai cia keptos, ne virtos, klaidinantis pavadinimas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
