 
| 800 gramų | veršiena (su kaulais) | 
| šiek tiek | džiūvėsėliai | 
| šiek tiek | druska | 
Mėsa, išėmus kaulus, taip supjaustoma, kad būtų vietos įdarui sudėti.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas piene, sumalamas, sudedami svogūnai, sukapoti prieskoniai, kiaušinio trynys ir vėliausiai — išplaktas baltymas. Masė gardinama prieskoniais ir druska.
Mėsa apibarstoma džiūvėsėliais, ant jos sudedamas įdaras, susukama, aprišama siūlais, pašlakstoma riebalais ir kepama, kartkartėmis palaistoma vandeniu, vėliau — atsiradusiu skysčiu. Veršiena tiekiama nuvyniojus siūlus, supjaustyta ir užpilta padažu, kuriame kepė. Su kepsniu tiekiama virtų bulvių ar morkų su žirneliais, salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Guliašas su kiauliena Guliašas su kiauliena
- 
                
                                         Netikras zuikis Netikras zuikis
- 
                
                                         Sibiro koldūnai Sibiro koldūnai
- 
                
                                         Medžiotojų šašlykai Medžiotojų šašlykai
- 
                
                                         Bulvių apkepas su šparagais Bulvių apkepas su šparagais
- 
                
                                         Keptos bulvės su šonine ir sūriu Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- 
                
                                         Kotletai pomidorų padaže Kotletai pomidorų padaže
- 
                
                                         Vyniotinis "Siurprizas" Vyniotinis "Siurprizas"
- 
                
                                         Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- 
                
                                         Balandėliai Balandėliai
- 
                
                                         Avienos šašlykas Avienos šašlykas
- 
                
                                         Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- 
                
                                         Kepsnys garstyčių padaže Kepsnys garstyčių padaže
- 
                
                                         Aštrios naminės dešrelės ant laužo Aštrios naminės dešrelės ant laužo
- 
                
                                         Kiauliena grill Kiauliena grill
- 
                
                                         Triušienos pjausniai Triušienos pjausniai
- 
                
                                         Kepta jautiena su kriaušėmis Kepta jautiena su kriaušėmis
- 
                
                                         Šernienos kepsnys Šernienos kepsnys
- 
                
                                         Itališkų makaronų apkepas, Lazanija Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- 
                
                                         Veršienos šašlykas Veršienos šašlykas
Įdaryta veršiena
 akcijas
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
- 
                                                            
                                                            Veršiena, su kaulais, 800 gramų 
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui reikės: 100 g padžiūvusiu batono, pusė stiklinės pieno, kiaušinis, 2 svogūnai, jiems pakepti 1,5 šaukšto tirpintų riebalų, šaukštas džiūvėsėlių, truputį petražolių, krapų, riebalų kepsniui apšlakstyti, druskos, pipirų, muskato riešuto.
Mėsa, išėmus kaulus, taip supjaustoma, kad būtų vietos įdarui sudėti.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas piene, sumalamas, sudedami svogūnai, sukapoti prieskoniai, kiaušinio trynys ir vėliausiai — išplaktas baltymas. Masė gardinama prieskoniais ir druska.
Mėsa apibarstoma džiūvėsėliais, ant jos sudedamas įdaras, susukama, aprišama siūlais, pašlakstoma riebalais ir kepama, kartkartėmis palaistoma vandeniu, vėliau — atsiradusiu skysčiu. Veršiena tiekiama nuvyniojus siūlus, supjaustyta ir užpilta padažu, kuriame kepė. Su kepsniu tiekiama virtų bulvių ar morkų su žirneliais, salotų.

 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
                                        Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu