Įdaryta veršiena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų veršiena (su kaulais)
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įdarui reikės: 100 g padžiūvusiu batono, pusė stiklinės pieno, kiaušinis, 2 svogūnai, jiems pakepti 1,5 šaukšto tirpintų riebalų, šaukštas džiūvėsėlių, truputį petražolių, krapų, riebalų kepsniui apšlakstyti, druskos, pipirų, muskato riešuto.

Mėsa, išėmus kaulus, taip supjaustoma, kad būtų vietos įdarui sudėti.

Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas piene, sumalamas, sudedami svogūnai, sukapoti prieskoniai, kiaušinio trynys ir vėliausiai — išplaktas baltymas. Masė gardinama prieskoniais ir druska.
Mėsa apibarstoma džiūvėsėliais, ant jos sudedamas įdaras, susukama, aprišama siūlais, pašlakstoma riebalais ir kepama, kartkartėmis palaistoma vandeniu, vėliau — atsiradusiu skysčiu. Veršiena tiekiama nuvyniojus siūlus, supjaustyta ir užpilta padažu, kuriame kepė. Su kepsniu tiekiama virtų bulvių ar morkų su žirneliais, salotų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryta veršiena

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui reikės: 100 g padžiūvusiu batono, pusė stiklinės pieno, kiaušinis, 2 svogūnai, jiems pakepti 1,5 šaukšto tirpintų riebalų, šaukštas džiūvėsėlių, truputį petražolių, krapų, riebalų kepsniui apšlakstyti, druskos, pipirų, muskato riešuto.

Mėsa, išėmus kaulus, taip supjaustoma, kad būtų vietos įdarui sudėti.

Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas piene, sumalamas, sudedami svogūnai, sukapoti prieskoniai, kiaušinio trynys ir vėliausiai — išplaktas baltymas. Masė gardinama prieskoniais ir druska.
Mėsa apibarstoma džiūvėsėliais, ant jos sudedamas įdaras, susukama, aprišama siūlais, pašlakstoma riebalais ir kepama, kartkartėmis palaistoma vandeniu, vėliau — atsiradusiu skysčiu. Veršiena tiekiama nuvyniojus siūlus, supjaustyta ir užpilta padažu, kuriame kepė. Su kepsniu tiekiama virtų bulvių ar morkų su žirneliais, salotų.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų