
Prancūziškas triušis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
50 gramų | alyvuogių aliejaus |
120 gramų | morkos |
12 gramų | svogūnai (mėlynieji) |
30 gramų | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
10 gramų | cukrus |
1.5 kilogramo | triušiena |
20 gramų | druska |
1 gramas | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Koldūnai su mėsa
-
Kepta kiauliena
-
Kepenys japoniškai
-
Plovas
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Mėsos pyragas
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Mineralinis šašlykas
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Ežero šašlykas
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Rostbifas
-
Įdaryti pomidorai
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Kiaulienos kotletai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Ėrienos šašlykas
Prancūziškas triušis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
50 gramų -
Morkos,
120 gramų -
Svogūnai, mėlynieji,
12 gramų -
Česnakas,
30 gramų - Prieskoniai
-
Cukrus,
10 gramų -
Triušiena,
1.5 kilogramo -
Druska,
20 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...