50 gramų | alyvuogių aliejaus |
120 gramų | morkos |
12 gramų | svogūnai (mėlynieji) |
30 gramų | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
10 gramų | cukrus |
1.5 kilogramo | triušiena |
20 gramų | druska |
1 gramas | juodieji pipirai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje troškinta jautiena
- Kiaulienos muštinis
- Jautienos maltinukai
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Veršienos maltiniai
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Dzūkiški kukulaičiai
- Bulvių patiekalas
- Sotieji zrazai
- Stirnos nugarinė
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Kepsnys garstyčių padaže
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Šašlykai vyno marinate
- Strėvos suktinis kitaip
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Keptas kumpis
- Vikšrų vakarienė
Prancūziškas triušis
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
50 gramų -
Morkos,
120 gramų -
Svogūnai, mėlynieji,
12 gramų -
Česnakas,
30 gramų - Prieskoniai
-
Cukrus,
10 gramų -
Triušiena,
1.5 kilogramo -
Druska,
20 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.