
Prancūziškas triušis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
50 gramų | alyvuogių aliejaus |
120 gramų | morkos |
12 gramų | svogūnai (mėlynieji) |
30 gramų | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
10 gramų | cukrus |
1.5 kilogramo | triušiena |
20 gramų | druska |
1 gramas | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos naminės dešrelės
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Aštrus karbonadas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Mėsos pynutės
-
Karbonadai iš faršo
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Purienos
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Mineralinis šašlykas
-
Neringos kepsnys
Prancūziškas triušis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
50 gramų -
Morkos,
120 gramų -
Svogūnai, mėlynieji,
12 gramų -
Česnakas,
30 gramų - Prieskoniai
-
Cukrus,
10 gramų -
Triušiena,
1.5 kilogramo -
Druska,
20 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...