Prancūziškas triušis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 50 gramų | alyvuogių aliejaus |
| 120 gramų | morkos |
| 12 gramų | svogūnai (mėlynieji) |
| 30 gramų | česnakas |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 10 gramų | cukrus |
| 1.5 kilogramo | triušiena |
| 20 gramų | druska |
| 1 gramas | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Škotiški kiaušiniai
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kiaulienos šašlykas
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Armėniški arba mini mantai
-
Pietų kotletukai
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Veršienos kotletukai
-
Ekspress šašlykai
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Pievagrybių apkepas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Bajoriški Radvilų zrazai
Prancūziškas triušis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
50 gramų -
Morkos,
120 gramų -
Svogūnai, mėlynieji,
12 gramų -
Česnakas,
30 gramų - Prieskoniai
-
Cukrus,
10 gramų -
Triušiena,
1.5 kilogramo -
Druska,
20 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
