Prancūziškas triušis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 50 gramų | alyvuogių aliejaus |
| 120 gramų | morkos |
| 12 gramų | svogūnai (mėlynieji) |
| 30 gramų | česnakas |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 10 gramų | cukrus |
| 1.5 kilogramo | triušiena |
| 20 gramų | druska |
| 1 gramas | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Sūrio kamuoliukai
-
Pyragas su mėsa
-
Daniškas plovas
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Kepenys japoniškai
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kėdainių maltinis
-
Virtiniai su mėsa
-
Kepsniai su ananasais
-
Guliašas
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Prancūziškas triušis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
50 gramų -
Morkos,
120 gramų -
Svogūnai, mėlynieji,
12 gramų -
Česnakas,
30 gramų - Prieskoniai
-
Cukrus,
10 gramų -
Triušiena,
1.5 kilogramo -
Druska,
20 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
