
Kepta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | česnakas |
1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus guliašas
-
Bulvių patiekalas
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kepta jautiena
-
Troškinta veršiena
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Netikras zuikis
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Virtiniai su mėsa
-
Virta šerniena
-
Keptas kiškis
-
Čili jautienos gaminimas
-
Naminės dešrelės
-
Basturma
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Mūsų šašlikas
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Kebabas ant iešmo
-
Kepsniai su ananasais
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
Kepta veršiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai - Česnakas
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas - Žalumynai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2009-09-06 14:11
:super2: labai skaniai gavosi pagal šį receptą
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...