
Kepta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | česnakas |
1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kotletai "Du viename"
-
Kiaulienos kotletai
-
Nugarinė ant grotelių
-
Vyniotinis Kubilas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Avienos šonkauliukai
-
Itališka veršienos filė
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kiaulienos kotletai
-
Šašlykai iškylai
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Ūkininko suktinukas
-
Virtos kiaulės kojos
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Veršienos kepsnys
Kepta veršiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai - Česnakas
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas - Žalumynai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2009-09-06 14:11
:super2: labai skaniai gavosi pagal šį receptą
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...