
Kepta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | česnakas |
1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Avienos šašlykas
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kiauliena grill
-
Kaukazo šašlykai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Kepta veršiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai - Česnakas
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas - Žalumynai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2009-09-06 14:11
:super2: labai skaniai gavosi pagal šį receptą
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...