Kepta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | česnakas |
| 1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta cukinija
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Guliašas
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Virdžinijos kumpis
-
Netikras zuikis tešloje
-
Veršienos maltiniai
-
Ekspress šašlykai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Avienos kebabas
-
Kibinai
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Kiniškos šventės namuose
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
"Ponios cepelinai"
-
Tortilijos
-
Virta šerniena
-
Šašlykai su majonezu
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Lazaninis makaronų apkepas
Kepta veršiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai - Česnakas
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas - Žalumynai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2009-09-06 14:11
:super2: labai skaniai gavosi pagal šį receptą
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
