1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
5 vienetai | svogūnai |
30 mililitrų | obuolių actas |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | kotanyi bazilikas (ir kitos mėgstamos žolelės ) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Naminiai mėsainiai
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Pikantiška triušiena
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Bifšteksas ant grotelių
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Steikas
- Troškinta veršiena
- Mėsos pyragas
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Sibiro koldūnai
- Pica su saliami ir žirneliais
- Kiaulienos karis
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Triušienos kukuliai
- Aurimo šašlykas
Vasaros šašlykas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
5 vienetai -
Obuolių actas,
30 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
KOTANYI Bazilikas, ir kitos mėgstamos žolelės ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
Palikti per naktį šaldytuve.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Komentarai (3)
-
Skaitytoja
2016-06-27 22:18
Mmm
-
.....
2016-06-27 21:31
skanu :)