
Vasaros šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
5 vienetai | svogūnai |
30 mililitrų | obuolių actas |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | kotanyi bazilikas (ir kitos mėgstamos žolelės ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
2.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
3.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
4.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
5.
Palikti per naktį šaldytuve.
6.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Steikai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Keptas kumpis
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Maltinukai su sūriu
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kiauliena grill
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Avienos šašlykas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
Vasaros šašlykas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
5 vienetai -
Obuolių actas,
30 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
KOTANYI Bazilikas, ir kitos mėgstamos žolelės ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
Palikti per naktį šaldytuve.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Skaitytoja
2016-06-27 22:18
Mmm
-
.....
2016-06-27 21:31
skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...