
Vasaros šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
5 vienetai | svogūnai |
30 mililitrų | obuolių actas |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | kotanyi bazilikas (ir kitos mėgstamos žolelės ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
2.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
3.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
4.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
5.
Palikti per naktį šaldytuve.
6.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Kepta kiauliena
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kotletukai šventiškai
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Įdarytos parikos
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Paprika įdaryta faršu
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Paprastieji šašlykai
-
Pyragas su kukuliais
-
Virtos kiaulės kojos
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
Vasaros šašlykas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
5 vienetai -
Obuolių actas,
30 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
KOTANYI Bazilikas, ir kitos mėgstamos žolelės ,
1 žiupsnelis
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
Palikti per naktį šaldytuve.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Skaitytoja
2016-06-27 22:18
Mmm
-
.....
2016-06-27 21:31
skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...