Vasaros šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 30 mililitrų | obuolių actas |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | kotanyi bazilikas (ir kitos mėgstamos žolelės ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
2.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
3.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
4.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
5.
Palikti per naktį šaldytuve.
6.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos karis
-
Neringos kepsnys
-
Šašlykai su majonezu
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Kepsnys Du milžinai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Suadytas karbonadas
-
Paprikų laiveliai
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Mėsos apkepėlė
-
Kiaulienos šašlykai
-
Bačkonių suktinukas
-
Dešrelių pynė
Vasaros šašlykas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
5 vienetai -
Obuolių actas,
30 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
KOTANYI Bazilikas, ir kitos mėgstamos žolelės ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
Palikti per naktį šaldytuve.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Skaitytoja
2016-06-27 22:18
Mmm
-
.....
2016-06-27 21:31
skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
