
250 gramų | margarinas |
100 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 kiaušinių,
4 pakelių varškės,
truputį razinų,
pusė stiklinės cukraus,
erškėtrožių uogienės.
Margariną išlydykite, į dubenį sudėkite miltus, supilkite margariną, įmuškite 2 kiaušinius, įdėkite grietinę, cukrų ir kepimo miltelius. Išminkykite. Įdėkite į miltais išteptą skardą. Tuomet paruoškite įdarą: varškę sumaišykite su 2 kiaušiniais, puse stiklinės cukraus ir razinomis. Varškę uždėkite ant tešlos ir šakute pavingiuokite ornamentą. Kepkite orkaitėje kol iškeps. Atvėsusį supjaustykite rombais, ant kiekvieno rombo uždėkite po erškėtrožės uogą iš uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
-
Velykinė banda
-
Keksas "C"
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Traškius
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Varkės pyragas
-
Lietinių pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Varškės pyragas
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Apkepas „Greitukas“
Pyragas su varške Velykoms

- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
250 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdariu papildomai reikės:
2 kiaušinių,
4 pakelių varškės,
truputį razinų,
pusė stiklinės cukraus,
erškėtrožių uogienės.
Margariną išlydykite, į dubenį sudėkite miltus, supilkite margariną, įmuškite 2 kiaušinius, įdėkite grietinę, cukrų ir kepimo miltelius. Išminkykite. Įdėkite į miltais išteptą skardą. Tuomet paruoškite įdarą: varškę sumaišykite su 2 kiaušiniais, puse stiklinės cukraus ir razinomis. Varškę uždėkite ant tešlos ir šakute pavingiuokite ornamentą. Kepkite orkaitėje kol iškeps. Atvėsusį supjaustykite rombais, ant kiekvieno rombo uždėkite po erškėtrožės uogą iš uogienės.
Komentarai (9)
-
loreta
2013-03-29 11:34
visai paprastas pyragas,nemanau kad tinka velykiniam stalui
-
Lina
2010-03-22 17:00
toks pyragas kepamas 25-30 min. 200laipsnių orkaitėje. maždaug.:) aš išjungiu tada, kai pyrago pakraščiai pasidaro rudoki.
-
SmilGa.
2010-03-17 18:18
Tokie receptai tai ... Nei ant kiek laipsnių kept, nei kiek laiko. Žodžiu. :ne:
-
jojooo
2009-12-05 10:51
javascript:void(null);
-
Gintare
2009-03-29 17:39
Gal ir nieko... :bravo: :soku: :-* :soku2: :jee: :soku: :parselis: [:-) :super2: