5 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
150 gramų | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
6 dideli obuoliai
0,5 stiklinės smulkintų riešutų (čia lazdyno riešutai)
3 šaukštai cukraus
Gerai ištrinti kiaušinius su cukrumi. Pilam aliejų – išmaišom. Dedam grietinę, kepimo miltelius – išmaišom. Tada beriam miltus. Gauname tešlą grietinės tirštumo.
Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Obuolius sumaišyti su riešutais ir cukrumi.
Kepimo forma patepti aliejumi. Išpilti pusę tešlos į formą, tolygiai paskirstyti įdarą ir užpilti likusią tešlą. Kepti 160-170 laipsnių temperatūroje, vėliau temperatūrą sumažinti. Bendras kepimo laikas – apie 1 val.
Pyragas gana didelis :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Greitas pyragėlis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Aguonų-migdolų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Vaisinis varškinukas
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Obuolių tarta
- Obuolių pyragas su chalva
Obuolių ir riešutų pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Aliejus,
150 gramų -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui dar reiks:
6 dideli obuoliai
0,5 stiklinės smulkintų riešutų (čia lazdyno riešutai)
3 šaukštai cukraus
Gerai ištrinti kiaušinius su cukrumi. Pilam aliejų – išmaišom. Dedam grietinę, kepimo miltelius – išmaišom. Tada beriam miltus. Gauname tešlą grietinės tirštumo.
Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Obuolius sumaišyti su riešutais ir cukrumi.
Kepimo forma patepti aliejumi. Išpilti pusę tešlos į formą, tolygiai paskirstyti įdarą ir užpilti likusią tešlą. Kepti 160-170 laipsnių temperatūroje, vėliau temperatūrą sumažinti. Bendras kepimo laikas – apie 1 val.
Pyragas gana didelis :)
Komentarai (8)
-
jonas
2011-08-27 12:52
o kam tų riešutų, juk aš jiems alergiškas.Geriau be jų būtų. :-@ :pasiduodu: o:-)
-
vauo
2010-10-21 13:29
:-) ;-) :-D :super: :-D :-D :-D :super: :super:
-
(anonimas)
2010-10-21 13:26
:-D :-p ;-) :-( :-) :super:
-
VILIJA1968
2010-09-25 21:37
SKANIAI ATRODO,SENDIEN ISBANDYSIU :super:
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-05-31 17:18
malonu, kad patiko :soku2:
-
Osvaldas
2010-05-31 17:12
Nuostabu :) , tik sudetingiau i viduri sudeti riesutus su obuoliais ir ant ju vel tesla , bet seip pavyko, ir visi dziaugesi situo pyragu :) :jee: