Pupelių chocolate brownie
AUTORIUS:
Inesa
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Pyragas, kuriuo galite mėgautis be sąžinės graužaties! Mažai kaloringas desertas. Patiekale gausu maistingų medžiagų. Pyragas, kuriuo galite mėgautis be sąžinės graužaties! Mažai kaloringas desertas. Patiekale gausu maistingų medžiagų. Inesa
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 skardinės konservuotų pupelių
2 vienetai kiaušiniai
2 vienetai bananai
100 gramų datulės
2 valgomieji šaukštai žemės riešutų sviestas
1 saujelė riešutai
5 valgomieji šaukštai kakava
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pupeles galite virti patys. Jei pupeles rinksitės ne konservuotas, prieš virimą jas 12 val. išmirkykite vandenyje, virkite 1,5 – 2 val.
2.
Visus produktus sukrėskite į dubenį bei smulkintuvu susmulkinkite. Konsistencija turi būti lyg kreminė, gali atrodyti šiek tiek lipnoka.
3.
Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi. Į indą supilkite gautą masę. Paviršių išlyginkite šluotele arba drėgnu delnu. Pabarstykite mėgstamais riešutais. Saldumo pakankamai suteikia bananai ir datulės, tačiau pagal skonį galite pasaldinti saldikliu.
4.
Kepkite 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 45 min. Iškeptą pyragą palikite pravėsti. Skanu ragauti užtepus riešutų sviesto ar mėgstamą uogienę. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Pupelių chocolate brownie

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Pyragas, kuriuo galite mėgautis be sąžinės graužaties! Mažai kaloringas desertas. Patiekale gausu maistingų medžiagų. Inesa
Gaminimo eiga:
  1. Pupeles galite virti patys. Jei pupeles rinksitės ne konservuotas, prieš virimą jas 12 val. išmirkykite vandenyje, virkite 1,5 – 2 val.

  2. Visus produktus sukrėskite į dubenį bei smulkintuvu susmulkinkite. Konsistencija turi būti lyg kreminė, gali atrodyti šiek tiek lipnoka.

  3. Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi. Į indą supilkite gautą masę. Paviršių išlyginkite šluotele arba drėgnu delnu. Pabarstykite mėgstamais riešutais. Saldumo pakankamai suteikia bananai ir datulės, tačiau pagal skonį galite pasaldinti saldikliu.

  4. Kepkite 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 45 min. Iškeptą pyragą palikite pravėsti. Skanu ragauti užtepus riešutų sviesto ar mėgstamą uogienę. Skanaus!

Receptą atsiuntė Inesa
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų