
Pyragas "Prie arbatos"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
125 gramai | vaisiai (džiovinti, smulkinti (abrikosai, datulės, razinos, sapnguolės ir t.t.)) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukraus pudra |
75 mililitrai | brendis |
200 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžų aliejus |
3 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sudedam vaisius į puodą, užpilam alkoholiu ir užverdam. Kai užvirs, iš karto nuimam nuo ugnies ir leidžiam ataušti. Sviestą išsukam su cukrum, supilam aliejų ir sudedam kiaušinius. Viską išmaišom, tada sudedam miltus, kepimo miltelius, druską, viską išmaišom ir sudedam į apvalią pyrago formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas visiškai atauš, papuošiame cukraus pudra. Labai tinka valgyti su arbata. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Vaisių tortas
-
Žuvies pyragas
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Šventinis keksas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Purus obuolių pyragas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Sūrio desertas
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Obuolių pyragas
Pyragas "Prie arbatos"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, džiovinti, smulkinti (abrikosai, datulės, razinos, sapnguolės ir t.t.),
125 gramai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukraus pudra
-
Brendis,
75 mililitrai -
Sviestas,
200 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudedam vaisius į puodą, užpilam alkoholiu ir užverdam. Kai užvirs, iš karto nuimam nuo ugnies ir leidžiam ataušti. Sviestą išsukam su cukrum, supilam aliejų ir sudedam kiaušinius. Viską išmaišom, tada sudedam miltus, kepimo miltelius, druską, viską išmaišom ir sudedam į apvalią pyrago formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas visiškai atauš, papuošiame cukraus pudra. Labai tinka valgyti su arbata. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...