Pyragas "Prie arbatos"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
125 gramai | vaisiai (džiovinti, smulkinti (abrikosai, datulės, razinos, sapnguolės ir t.t.)) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukraus pudra |
75 mililitrai | brendis |
200 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžų aliejus |
3 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sudedam vaisius į puodą, užpilam alkoholiu ir užverdam. Kai užvirs, iš karto nuimam nuo ugnies ir leidžiam ataušti. Sviestą išsukam su cukrum, supilam aliejų ir sudedam kiaušinius. Viską išmaišom, tada sudedam miltus, kepimo miltelius, druską, viską išmaišom ir sudedam į apvalią pyrago formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas visiškai atauš, papuošiame cukraus pudra. Labai tinka valgyti su arbata. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių apkepas su šparagais
- Šokoladinis varškės pyragas
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Šimtalapis
- Slyvų pyragas
- Kriaušių pyragas
- Obuolių pyragas su chalva
- Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
- Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
- Šokoladinė tarta su kriaušėmis
- Pyragas "Auksinė žuvelė"
- Obuolių pyragas
- Rudeniškas moliūgų skanumynas
- Rausvas tortas
- Obuolių pyragas su riešutais
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
Pyragas "Prie arbatos"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, džiovinti, smulkinti (abrikosai, datulės, razinos, sapnguolės ir t.t.),
125 gramai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukraus pudra
-
Brendis,
75 mililitrai -
Sviestas,
200 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudedam vaisius į puodą, užpilam alkoholiu ir užverdam. Kai užvirs, iš karto nuimam nuo ugnies ir leidžiam ataušti. Sviestą išsukam su cukrum, supilam aliejų ir sudedam kiaušinius. Viską išmaišom, tada sudedam miltus, kepimo miltelius, druską, viską išmaišom ir sudedam į apvalią pyrago formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas visiškai atauš, papuošiame cukraus pudra. Labai tinka valgyti su arbata. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...