
Pyragas "Prie arbatos"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
125 gramai | vaisiai (džiovinti, smulkinti (abrikosai, datulės, razinos, sapnguolės ir t.t.)) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukraus pudra |
75 mililitrai | brendis |
200 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžų aliejus |
3 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sudedam vaisius į puodą, užpilam alkoholiu ir užverdam. Kai užvirs, iš karto nuimam nuo ugnies ir leidžiam ataušti. Sviestą išsukam su cukrum, supilam aliejų ir sudedam kiaušinius. Viską išmaišom, tada sudedam miltus, kepimo miltelius, druską, viską išmaišom ir sudedam į apvalią pyrago formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas visiškai atauš, papuošiame cukraus pudra. Labai tinka valgyti su arbata. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Obuolių pyragas
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Burokėlių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Abrikosinis pyragas
-
Aviečių pyragas
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Varškės ir apelsinų pyragas
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Pyragas su persikais
-
Žydų meduolis
-
Lukos obuolių pyragas
-
Šimtalapis su razinomis
Pyragas "Prie arbatos"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, džiovinti, smulkinti (abrikosai, datulės, razinos, sapnguolės ir t.t.),
125 gramai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukraus pudra
-
Brendis,
75 mililitrai -
Sviestas,
200 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudedam vaisius į puodą, užpilam alkoholiu ir užverdam. Kai užvirs, iš karto nuimam nuo ugnies ir leidžiam ataušti. Sviestą išsukam su cukrum, supilam aliejų ir sudedam kiaušinius. Viską išmaišom, tada sudedam miltus, kepimo miltelius, druską, viską išmaišom ir sudedam į apvalią pyrago formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas visiškai atauš, papuošiame cukraus pudra. Labai tinka valgyti su arbata. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...