Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
AUTORIUS:
Regina Zlabyte
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 galva kopūstai ( raudongūžiai)
4 galvos svogūnai
5 vienetai kiaušiniai
5 valgomieji šaukštai aliejaus
3 žiupsneliai pipirai ( juodieji)
2 lapai tešla (sluoksniuota)
6 valgomieji šaukštai druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.
2.
Kiaušinius išvirti kietai, ir susmulkinus sudėti į kopūstų - svogūnų masę.
3.
Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.

  2. Kiaušinius išvirti kietai, ir susmulkinus sudėti į kopūstų - svogūnų masę.

  3. Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.

Receptą atsiuntė Regina Zlabyte
Reklama:

Komentarai (1)


  • realbabajus 2015-02-09 17:58

    "Druska, 6 valgomieji šaukštai" gal šiek tiek perdaug


Daugiau receptų