Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 galva | kopūstai ( raudongūžiai) |
| 4 galvos | svogūnai |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 3 žiupsneliai | pipirai ( juodieji) |
| 2 lapai | tešla (sluoksniuota) |
| 6 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.
2.
Kiaušinius išvirti kietai, ir susmulkinus sudėti į kopūstų - svogūnų masę.
3.
Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Imbierinis namelis
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Pynutės su šokoladu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Pyragas su vyšnių uogiene
-
Papajaus pyragėliai
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Šimtalapis
-
Apkepas „Greitukas“
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Aguoninis pyragas
-
Diena ir Naktis
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Obuolių ir spanguolių pyragas
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kopūstai, raudongūžiai,
1 galva -
Svogūnai,
4 galvos -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
3 žiupsneliai -
Tešla, sluoksniuota,
2 lapai -
Druska,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.
Kiaušinius išvirti kietai, ir susmulkinus sudėti į kopūstų - svogūnų masę.
Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Regina Zlabyte
2022-10-07 17:03
Druskos ne per daug, Nusunkiant perteklius pasišalina su kopūstų sultimis.
-
realbabajus
2015-02-09 17:58
"Druska, 6 valgomieji šaukštai" gal šiek tiek perdaug
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
