1 galva | kopūstai ( raudongūžiai) |
4 galvos | svogūnai |
5 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 žiupsneliai | pipirai ( juodieji) |
2 lapai | tešla (sluoksniuota) |
6 valgomieji šaukštai | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apvalus „Napoleonas“
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Medaus tortas su želė ir kava
- Kalakutienos pyragas
- Pyragas "Magdė"
- Olandiškas ryžių pyragas
- Braškių ir bananų pyragas
- Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
- Šokoladinis bananinis keksas
- Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
- Greitas ir skanus varškės apkepas
- Obuolių pyragas
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Obuoliuotis "Diena - naktis"
- Morkų pyragas
- Mėlynių pyragas
- Graikiškas Kalėdų saldutis
- Slyvų pyragas
- Senovinis varškės pyragas
- Pyragas su kriaušėmis
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kopūstai, raudongūžiai,
1 galva -
Svogūnai,
4 galvos -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
3 žiupsneliai -
Tešla, sluoksniuota,
2 lapai -
Druska,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.
Kiaušinius išvirti kietai, ir susmulkinus sudėti į kopūstų - svogūnų masę.
Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.
Komentarai (3)
-
Regina Zlabyte
2022-10-07 17:03
Druskos ne per daug, Nusunkiant perteklius pasišalina su kopūstų sultimis.
-
realbabajus
2015-02-09 17:58
"Druska, 6 valgomieji šaukštai" gal šiek tiek perdaug