
1 galva | kopūstai ( raudongūžiai) |
4 galvos | svogūnai |
5 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 žiupsneliai | pipirai ( juodieji) |
2 lapai | tešla (sluoksniuota) |
6 valgomieji šaukštai | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Duona pagal Angelę
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Mėlynių pyragas
-
Tinginys su riešutais
-
Vištienos pyragas
-
Bulka "Pynutė"
-
Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
-
Šimtalapis su razinomis
-
Gaivusis pyragas
-
Kriaušių pyragas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Pyragas su braškėmis
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
-
Šokoladinis biskvitas
-
Vištienos užkepėlė
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kopūstai, raudongūžiai,
1 galva -
Svogūnai,
4 galvos -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
3 žiupsneliai -
Tešla, sluoksniuota,
2 lapai -
Druska,
6 valgomieji šaukštai
Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.
Kiaušinius išvirti kietai, ir susmulkinus sudėti į kopūstų - svogūnų masę.
Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.
Komentarai (2)
-
realbabajus
2015-02-09 17:58
"Druska, 6 valgomieji šaukštai" gal šiek tiek perdaug