Pavlova
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| Morengui: | ||
| 4 vienetai | kiaušinių baltymais | |
| 200 gramų | cukrus | |
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas | |
| 1 žiupsnelis | citrinos rūgštis | |
| Kremui: | ||
| 400 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
| Papuošimui: | ||
| 800 gramų | uogos | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių.
2.
Kiaušinių baltymus pilkite į indą. Pradėkite plakti lėtai, kad suputotų. Tada plakdami po šaukštą sudėkite cukrų. Plakite iki standžių putų. Ant viršaus pabarstykite krakmolo, citrinos rūgšties ir dar pamaišykite.
3.
Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir šaukštu dėkite į ją paruoštą masę - formuokite krepšelius. Kepkite 1 val. 10 min. Leiskite morengui visiškai atvėsti.
4.
Greitinėlę išplakite iki standumo ir pripildykite ja morengų krepšelius. Ant viršaus dėkite uogas. Galite papuošti spalvotais morengais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Papajaus pyragėliai
-
Pascha
-
Jogurtinis pyragas
-
Keksas su razinomis
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Velykinė boba
-
Gražusis obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Jogurto indelio pyragas
-
Nykštukų pyragaičiai
-
Marmurinis keksas
-
Sūrio desertas
-
Kopūstų pyragas su grybais
-
Pupelių chocolate brownie
-
Braškių ir bananų pyragas
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Ypatingas varškės pyragas
Pavlova
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušinių baltymai,
4 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos rūgštis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Uogos,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Giedrė
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių.
Kiaušinių baltymus pilkite į indą. Pradėkite plakti lėtai, kad suputotų. Tada plakdami po šaukštą sudėkite cukrų. Plakite iki standžių putų. Ant viršaus pabarstykite krakmolo, citrinos rūgšties ir dar pamaišykite.
Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir šaukštu dėkite į ją paruoštą masę - formuokite krepšelius. Kepkite 1 val. 10 min. Leiskite morengui visiškai atvėsti.
Greitinėlę išplakite iki standumo ir pripildykite ja morengų krepšelius. Ant viršaus dėkite uogas. Galite papuošti spalvotais morengais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
