Pavlova
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| Morengui: | ||
| 4 vienetai | kiaušinių baltymais | |
| 200 gramų | cukrus | |
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas | |
| 1 žiupsnelis | citrinos rūgštis | |
| Kremui: | ||
| 400 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
| Papuošimui: | ||
| 800 gramų | uogos | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių.
2.
Kiaušinių baltymus pilkite į indą. Pradėkite plakti lėtai, kad suputotų. Tada plakdami po šaukštą sudėkite cukrų. Plakite iki standžių putų. Ant viršaus pabarstykite krakmolo, citrinos rūgšties ir dar pamaišykite.
3.
Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir šaukštu dėkite į ją paruoštą masę - formuokite krepšelius. Kepkite 1 val. 10 min. Leiskite morengui visiškai atvėsti.
4.
Greitinėlę išplakite iki standumo ir pripildykite ja morengų krepšelius. Ant viršaus dėkite uogas. Galite papuošti spalvotais morengais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulka "Pynutė"
-
Burokėlių pyragas
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Pyragas su bulvėmis
-
Kalėdinė eglutė
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Šimtalapis
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Čigonų plokštainis
-
Obuolių pyragas
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Skanausias varškės pyragas
-
Bananų keksas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Morkų pyragas
Pavlova
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušinių baltymai,
4 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos rūgštis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Uogos,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Giedrė
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių.
Kiaušinių baltymus pilkite į indą. Pradėkite plakti lėtai, kad suputotų. Tada plakdami po šaukštą sudėkite cukrų. Plakite iki standžių putų. Ant viršaus pabarstykite krakmolo, citrinos rūgšties ir dar pamaišykite.
Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir šaukštu dėkite į ją paruoštą masę - formuokite krepšelius. Kepkite 1 val. 10 min. Leiskite morengui visiškai atvėsti.
Greitinėlę išplakite iki standumo ir pripildykite ja morengų krepšelius. Ant viršaus dėkite uogas. Galite papuošti spalvotais morengais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
