
Ryžių pyragas su silke
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | silkių filė |
4 vienetai | pomidorai |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pasūdytame vandenyje išverdama biri ryžių košė. Į sviestu išteptą skardą pakaitomis susluoksniuojami ryžiai ir silkių filė su skiltelėmis supjaustytais pomidorais. Viršutinis — ryžių — sluoksnis apipilamas truputį pasūdyta grietinėle ir, uždėjus keletą gabaliukų sviesto, apibarstomas tarkuotu sūriu.
2.
Pyragas kepamas 180 C laipsnių orkaitėje 15 min. Prie jo paduodamos lapinės salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Makaronai su krevetėmis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Spageti su kukuliais
-
Risotto
-
Kepti ryžiai
-
Jautiena kiniškai
-
Makaronai su sardelėmis
-
Lazanija su veršiena
-
Garfildo lazanija
-
Itališki vamzdeliai su mėsa
-
Nuostabioji paelija
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Makaronų apkepas
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Daniškas plovas
-
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Įdaryti makaronai
-
Pasta Marino
Ryžių pyragas su silke
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės -
Silkių filė,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai - Sviestas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdytame vandenyje išverdama biri ryžių košė. Į sviestu išteptą skardą pakaitomis susluoksniuojami ryžiai ir silkių filė su skiltelėmis supjaustytais pomidorais. Viršutinis — ryžių — sluoksnis apipilamas truputį pasūdyta grietinėle ir, uždėjus keletą gabaliukų sviesto, apibarstomas tarkuotu sūriu.
Pyragas kepamas 180 C laipsnių orkaitėje 15 min. Prie jo paduodamos lapinės salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...