
Citrininis pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | miltai |
100 mililitrų | pienas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 vienetas | citrinos ((žievelė), tarkuota) |
3 lašai | citrinos ((esencija)) |
1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
2.
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
3.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
4.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
5.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Dešrelės tešloje
-
Morkų pyragas
-
Aguoninis biskvitas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Pyragas „Sniegas“
-
Kalėdinė eglutė
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Vaisinis varškinukas
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Aguonų pyragas Kalėdoms
-
Pyragas su razinomis
Citrininis pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, (žievelė), tarkuota,
1 vienetas -
Citrinos, (esencija),
3 lašai -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai