Citrininis pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 100 gramų | sviestas |
| 100 gramų | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | miltai |
| 100 mililitrų | pienas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| 1 vienetas | citrinos ((žievelė), tarkuota) |
| 3 lašai | citrinos ((esencija)) |
| 1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
2.
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
3.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
4.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
5.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Varškės pyragas su vyšniomis
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
-
Graikiškas Kalėdų saldutis
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Aguoninis
-
Ūkininkų pyragas
-
Saulėgrąža
-
Tortas su varškės kremu
-
Mėlynių pyragas
-
Tikrasis šimtalapis
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Šokoladinis keksas
-
Braškių pyragas
Citrininis pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, (žievelė), tarkuota,
1 vienetas -
Citrinos, (esencija),
3 lašai -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai