Citrininis pyragas
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
100 gramų sviestas
100 gramų cukrus
2 vienetai kiaušiniai
200 gramų miltai
100 mililitrų pienas
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
1 vienetas citrinos ((žievelė), tarkuota)
3 lašai citrinos ((esencija))
1 sauja razinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
2.
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
3.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
4.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
5.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Citrininis pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).

  2. Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.

  3. Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.

  4. Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.

  5. Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų