![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Citrininis pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | miltai |
100 mililitrų | pienas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 vienetas | citrinos ((žievelė), tarkuota) |
3 lašai | citrinos ((esencija)) |
1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
2.
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
3.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
4.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
5.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis pyragas
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Baklava
-
Pyragaitis
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Pynė su džemu
-
Močiutės keksas
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Keksas
-
Šokoladinis pyragėlis
-
Aguonų pyragas Kalėdoms
-
Šimtalapis su varške
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Gaivusis pyragas
-
Pyragas su vyšnių uogiene
Citrininis pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, (žievelė), tarkuota,
1 vienetas -
Citrinos, (esencija),
3 lašai -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai