
Citrininis pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | miltai |
100 mililitrų | pienas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 vienetas | citrinos ((žievelė), tarkuota) |
3 lašai | citrinos ((esencija)) |
1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
2.
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
3.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
4.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
5.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Šokoladinis biskvitas
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Skanausias varškės pyragas
-
Citrinų pyragas
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Švelnus pyragas
-
Šokoladinė tarta su kriaušėmis
-
Sūrio pyragas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Vaflinis pyragas
-
Pyragas „Trys norai“
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Varškės pyragas su jogurtu
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Rabarbarų pyragas
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Varškės ir kuskuso pyragas
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
Citrininis pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, (žievelė), tarkuota,
1 vienetas -
Citrinos, (esencija),
3 lašai -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai